Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A legtöbben kegyesen hazudnak...

A legtöbben kegyesen hazudnak nekem, velem kapcsolatban. Miért?

Figyelt kérdés

A legtöbben azt mondják nekem, hogy nem vagyok csúnya és ostoba, meg jó munkát végzek (akár anélkül, hogy (nem hogy rákérdeznék, hanem) akárcsak utalnék előtte az ellenkezőjére), azonban a testbeszédükön, a szóhasználatukon, stb. érzem, hogy nagyon megvetnek.

Magam is tudom jól, hol a helyem, és hogy jóval csúnyább és butább vagyok az átlagnál. (Erről sajnos nem tehetek, és nem is tehetek ellene sokat.)

Volt néhány ember, aki őszinte volt velem, onnan tudom.

Meg úgy általában, aki tényleg szép, okos, azt másképp szokták kezelni - azok az emberek is, akikről a kérdésem szól.

Ezek után nem valószínű, hogy én látom magam rosszul.

De miért hazudoznak nekem? Ezen szórakoznak, vagy mi, hogy esetleg elhiszem? Amit mondanak, sajnos nem tudom elhinni (mivel jól tudom, hogy nem igaz), viszont azt sem, hogy ennyi rosszindulatú, kárörvendő ember van.

Legalább ne mondanának semmit nekem rólam, és ha szóba kerül ilyesmi, is inkább azt mondanák, hogy inkább próbáljam meg magam elfogadni ahelyett, hogy bármi valószínűtlen dolgot erőltetnék... Szerintem ez így nem bántó.

De ez még bántóbb, hogy ennyire hülyének néznek és teljesen tévesen biztatnak. Igaz, hogy egyáltalán nem vagyok okos, de ezzel tisztában vagyok már egy jó ideje.

2021. márc. 25. 00:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Pont ebből a mondatodból: Magam is tudom jól, hol a helyem, és hogy jóval csúnyább és butább vagyok az átlagnál.
2021. márc. 27. 13:39
 22/22 A kérdező kommentje:
És honnan gondolod, hogy az, amit írok, nem igaz?
2021. márc. 27. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!