Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A legtöbben kegyesen hazudnak...

A legtöbben kegyesen hazudnak nekem, velem kapcsolatban. Miért?

Figyelt kérdés

A legtöbben azt mondják nekem, hogy nem vagyok csúnya és ostoba, meg jó munkát végzek (akár anélkül, hogy (nem hogy rákérdeznék, hanem) akárcsak utalnék előtte az ellenkezőjére), azonban a testbeszédükön, a szóhasználatukon, stb. érzem, hogy nagyon megvetnek.

Magam is tudom jól, hol a helyem, és hogy jóval csúnyább és butább vagyok az átlagnál. (Erről sajnos nem tehetek, és nem is tehetek ellene sokat.)

Volt néhány ember, aki őszinte volt velem, onnan tudom.

Meg úgy általában, aki tényleg szép, okos, azt másképp szokták kezelni - azok az emberek is, akikről a kérdésem szól.

Ezek után nem valószínű, hogy én látom magam rosszul.

De miért hazudoznak nekem? Ezen szórakoznak, vagy mi, hogy esetleg elhiszem? Amit mondanak, sajnos nem tudom elhinni (mivel jól tudom, hogy nem igaz), viszont azt sem, hogy ennyi rosszindulatú, kárörvendő ember van.

Legalább ne mondanának semmit nekem rólam, és ha szóba kerül ilyesmi, is inkább azt mondanák, hogy inkább próbáljam meg magam elfogadni ahelyett, hogy bármi valószínűtlen dolgot erőltetnék... Szerintem ez így nem bántó.

De ez még bántóbb, hogy ennyire hülyének néznek és teljesen tévesen biztatnak. Igaz, hogy egyáltalán nem vagyok okos, de ezzel tisztában vagyok már egy jó ideje.

2021. márc. 25. 00:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#9 bocs, ha megsértettelek, nem tudok rólad semmit, jogos. Csak az ide írt hurráoptimista kommented olvastam, és ez épp elég volt, hogy azt gondoljam, rózsaszínben látsz mindent.
2021. márc. 25. 03:28
 12/22 anonim ***** válasza:
Éretlen és támadó vagy kérdező, még akkor is, ha a támadásoddal a saját bizonytalanságodat leplezed. Engem és a másik válaszolót máris elmartál magad mellől. Mi idegenekként nem fogunk istápolni. Ezt neked kell magaddal lemeccselni: vagy akarsz boldog lenni és hajlandó vagy lépéseket tenni a gondolkodásmódod megváltoztatására, akár pszichológussal is, vagy ne panaszkodj. Először magaddal jöjjél tisztába: tényleg abban vársz támogatást, hogy itt egyöntetűen birkázzuk neked vissza, hogy te buta vagy és csúnya, a világ pedig gonosz, mert ezt letagadja? Ha ezt hallod, attól lesz jobb az életed?
2021. márc. 25. 09:57
 13/22 A kérdező kommentje:
#12 mi volt a támadás az előző kommentjeimben, hmm?
2021. márc. 25. 11:13
 14/22 A kérdező kommentje:

#12 Arra voltam kíváncsi, hogy a gonoszságon (amire én először gondoltam) kívül még milyen okai lehetnek annak, ha egy értéktelen embernek (aki ezt tudja magáról) azt hajtogatják, hogy milyen értékes (úgy, hogy nem sajnáltatta magát előtte, vagy nem kérdezett rá, mit gondol róla).

Egyik kommentelő amúgy írta a sajnálatot. Abban is lehet valami.

2021. márc. 25. 11:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem tudja magáról, hanem állítja magáról. Vagy sajnáltatja magát, hogy cáfolják, hogy De nem is ..., hogy utána még előadhassa a hattyú halálát, hogy még mondják el neki 100-zor, hátha a végén még elhiszi. Az önbizalmad van a béka feneke alatt, nem az adottságaid.
2021. márc. 25. 13:53
 16/22 anonim ***** válasza:
Sajnáltatod még magad vagy már meggyógyultál?
2021. márc. 27. 12:33
 17/22 A kérdező kommentje:
#16 Itt már semmiképpen sem sajnáltatom magam. És mi az, hogy meggyógyultam?
2021. márc. 27. 13:12
 18/22 anonim ***** válasza:

Meggyógyulni:

Egészsége helyreáll, kóros testi folyamat visszafordul és az eredeti, hibátlan testi működés helyreáll.

2021. márc. 27. 13:16
 19/22 A kérdező kommentje:
Egészséges voltam eddig is. Amúgy nem definíciót kértem, mert tudom, mit jelent ez a szó.
2021. márc. 27. 13:33
 20/22 A kérdező kommentje:
Hanem hogy egyáltalán miből gondoltad, hogy nem vagyok egészséges.
2021. márc. 27. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!