Van itt olyan, akinek hianyoznak bizonyos social skilljei?
Figyelt kérdés
26 eves srac vagyok. A munkahelyemen jol teljesitek, a kollegaim, ügyfelek meg vannak velem elegedve. Ugyanakkor ha munkan kivul kozossegbe megyek, sosem tudom hogyan kell reagalni bizonyls emberi interakciokra. Az emberek bar megturnek, sosem allbak velem szoba. Vagy ha igen, par mondat utan abba is hagyjak velem a beszelgetest, mert eszreveszik, hogy nehez velem kommunikalni, befele fordulo vagyok stb. Ez teny: elegge introvertalt típus vagyok. De az a fajta introvertalt, aki amugy szivesen van kozossegben, mert ha nincs akkor baromira unatkozik. De valahogy amikor kozossegben vagykk, baromira szorongok, feszengek, ugy erzem nincs mirol beszelnem masokkal.
Volt mar valaki hasonlo szituban? Sikerult valtoztatnotok ezen?
2021. márc. 20. 03:14
11/11 anonim válasza:
Szia illetve sziasztok! Esetleg nincs egy kisgyerek a kornyezetedben? Egy ilyen 10 ev alatti kisgyerek? Csak azert kerdezem mert abbol amit irtal nekem az jott le hogy te szorongsz beszelgetni es kb mar az van benned hogyha mondjuk minden jol megy egy beszelgetesben te tudat alatt arra varsz azt lesed hogy mikor lesz az adott beszelgetes is olyan mint a tobbi - hogy elfordulnak es lezarjak a beszelgetest. Ezert kerdeztem a kisgyerekes kerdest, mert egy kisgyerek orul hogyha jatszhat valakivel,8 ha magyarazhat, ha meghallgatjak es meg veletlenul se gondol olyanokat rolad mint amiket te gondolsz magadrol. Na oket nem tudod majd lerazni, mert ha te nem is, ok majd jonnek egy temaval :D Ezt csak ilyen otletnek irtam le, hogy tudj kivel gyakorolni, valaki olyannal aki elo es nem gondol semmi rosszat rolad igy te nem fogsz azon kattogni hogy mit gondol rolad (nyilvan, nem lesz olyan, mintha egy felnottel beszelgetnel de mint mondtam arra tokeletes lesz hogy kommunikalj feszenges nelkul). En biztos vagyok benne, hogy veled is tortennek olyan dolgok mint masokkal - csak masok jobban adjak elo a szuperfantasztikus eletuk esemenyeit es te azt hiszed hogy te vagy a szurke. De te is ugyanolyan ertekes, okos es egyedi vagy mint az emberek korulotted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!