Mennyi ilyen bekattant nő lehet még, aki ilyen szinten gyűlöli a férfiakat?
Gondolom a betegagyú feministák példaképe a nő, ezt is kimagyarázták, hogy helyesen cselekedett.
https://www.youtube.com/watch?v=GgPFPc2sqWI
Valahogy sejtettem, hogy ezen a fórumon is védelmükbe veszik....nem is vártam mást.
De ezen elmélet szerint bárkit védelembe lehetne venni, aki sorozatgyilkos volt, hiszen szegénynek, milyen családi háttere volt, nem igaz?
#13 Ha találgatnom kéne azt mondanám, hogy olvastad valahol ahogy valaki bűnözőkről - kifejezetten FÉRFI bűnözőkről beszél (talán a nemrég kiír elliot rodgeres kérdés alatt), ami miatt feltört benned a már amúgy is mélyen benned élő keserűség, és elkezdtél rakeresni női gyilkosokra,hiszen huff-puff nem csak a férfiak lehetnek kegyetlenek. Megtaláltad a gyerekkorában agyon erőszakolt és prostitúcióba bocsátott Aileent, akinek minden létező kezeletlen mentális betegsége is volt az életen át tartó erőszaktól, amiktől erőszakossá és beszámithatatlanná vált, és azt mondtad magadban, hogy "jackpot". Innentől már csak egy lépés, hogy kiadhasd magadból a soha ki nem apadó megkeseredettség egy apró részét, szóval eldöntötted, hogy feljössz gyk-ra, hogy valami számodra mélyre ható társadalomkritikát írj arról, hogy a nők olyan kiváltságos helyzetben vannak, hogy még a közülük kikerult gyilkosokat is istenitik (ami a valóságban persze nincs így, de az elborult elme számára ez lényegtelen) amikor pedig elküldtek a válaszolók anyádba a hülye kérdésed miatt, amit gondolom vártál is, akkor végre megkönnyebbültél: a világ ó de igazságtalan, a nőknek minden el van nézve, és jogos a megkeseredettséged.
Na, közel jártam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!