Ez lehet valami betegség vagy csak kezdek bekattanni?
Figyelt kérdés
Kb nyár óta érzem azt hogy valami nem oké. Sokszor van hogy nem is tudok magamról, csinálok valamit és közben teljesen kivagyok kapcsolva, nem tudok koncentrálni semmire sem. Tök üresek a gondolataim is, legtöbbször csak nézek ki a fejemből, beszélgetni sem tudok senkivel, mert tök érdektelen vagyok mindenkivel szemben (ritka hogy nem) és lefagyok ha beszélnek hozzám, nem is oda figyelek. A tudatos életről meg ne is beszéljünk... Fog ez változni? Mert eddig nem volt ilyen de most nem érdekel semmi és olyan mintha nem is döntenék a dolgokról csak úgy történik minden.2015. dec. 4. 19:46
1/5 anonim válasza:
Amikor érzékeled, tudatosan figyelj, koncenrtálj. Innentől már csak gyakorlás kérdése.
Ha kell segítség, magyarázat akár példával, írj.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ettől még durvább dolgok is vannak, de azokat inkább megtartom magamnak.
2015. dec. 4. 20:11
3/5 anonim válasza:
Hasonló a helyzetem, de a kérdésedre nem tudok válaszolni, bocsi.
4/5 anonim válasza:
Nekem a depresszióval járnak ilyen "tünetek".
5/5 A kérdező kommentje:
Ki lehet ebből gyógyulni, hogy "magamhoz térjek" és olyan legyek mint ezelőtt?
2015. dec. 7. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!