Szerintetek aki kicsiként állatokat kínoz meg ilyen az lehet hogy szadista ?
8-as, csak mond "olyanokat", ha felidegesítik? Akkor sok magyar autósnál nyugodtabb és békésebb. :-))) Nézz meg néhány videót, ahogyan közlekedési konfliktusokat "kezelnek" derék magyar (nem is okvetlen roma!) emberek.
4-es, tévedsz, nem pszichopata. Mi az, hogy nem érzett semmit az állatok kínzása közben? Pont, hogy érzett: örömet, élvezetet. Szadista, nem pszichopata. De ennek egyébként nincs köze ahhoz, hogy ha felidegesítik, akkor mennyire agresszív.
Figyelj kérdező, amiket írtál annak alapján gyerekkorában lehettek szadista hajlamai. Valamennyire most is megvannak, ahogy a szexuális vágyairól írtál. Valamennyire persze mindannyiunkban vannak szadista hajlamok, benne az átlagnál kicsit erősebbek. Ettől még lehet törvénytisztelő, békés polgár, jó munkatárs.
Ha párkapcsolatában mazochista nővel van, akkor normális párkapcsolata is lehetne. Sőt, simán lehet, hogy ágyon kívül egy gyengéd, figyelmes, szerető szívű férj lenne, aki ha úgy alakul, gondosan ápolná beteg feleségét, vagy aggódna érte, ha autóval messziről nem érne haza a megbeszélt időre.
Nagy kérdés, hogy ha gyereket nevelne, akkor mennyire lenne jó apa. Lehetséges, hogy dackorszakban és kamaszkorban (konfliktushelyzetben) az engedetlen gyerek totális legyőzését és elnyomását akarná, ez pedig nagyon nem jó.
Sajnos volt, hogy gyerekkoromban bántottam a kutyámat. Azóta már elmúlt ez a késztetés, az egészet gyerekkori baromságnak tartom. Még most is előttem van a kép, ahogy fél tőlem a kutyám, aki a napokban távozott el 16 év után. Tettem én már nagyon rossz dolgokat az életben, de ez az egyedüli, amit nagyon megbántam, és a szívem hasad meg, ha rágondolok. Undorító féreg minden olyan ember, aki képes egy ártatlan állatot bántani. Lehet gyerek, lehet felnőtt, addig ütöm az ilyet, még vért nem látok folyni.
Enyhe szadista tulajdonságaim azonban megmaradtak, diagnosztizált beteg is vagyok, de sikerült kezelni, így ezen szadista gondolatok megmaradnak a gondolati szinten. Kivéve persze a szexualitást, ahol szintén szeretek dominálni, illetve fájdalmat okozni (ha a másik fél számára is kívánatos).
Ő nem nagyon bánta meg :D
Az olyanok alatt azt értem hogy szidja, így-úgy megöli, ráadásul ha tud egy gyrnge pontot azt nagyon kihasználja. Pl volt akinek akkor halt meg valakije és arról viccelődött, meg gyalázkodott.
"Pl volt akinek akkor halt meg valakije és arról viccelődött, meg gyalázkodott."
Ez elég csúnyán hangzik, de...
Most akkor csak olyan emberrel csinál ilyet, aki őt felidegesíti? És kívülről nézve emberileg érthető, hogy mérges lett miatta? Mert ha igen, akkor azért az erősen árnyalja ezt a viselkedést.
Az, hogy "szidja, így-úgy megöli", az gyakorlatilag semmi. Esetleg gyengébb önuralma, önfegyelme van, indulatkezelési problémával küzd.
Szóval tényleg kicsit nehezebb esetnek tűnik, de annyi bolond van szabadlábon és kezelés nélkül ebben az országban, hogy elfér közöttük. :-))))
17-re:
Hát, ha nincs az a tűréshatár túl alacsonyan, akkor annyit mondanék, hogy nem kell vele bunkózni, aztán nem kapnak vissza ilyen választ.
Sajnos én is ismerem azt az embertípust (Magyarországon gyakori), aki azt képzeli, hogy aki nem viseli jól a gúnyolódását, az "nem érti a viccet". Vagy beszólogat, bunkózik, és ne vedd tőle rossz néven, mert "hát neki ilyen a stílusa".
Én csöppet sem bánom, ha az ilyen embert valaki helyre teszi!
Szerintem eléggé nem normális, hogy ilyeneket mond. Láttam már kevésbé indulatos embert nagyon durván kikelni önmagából, de ilyeneket sose mondott. Egy normális ember azért érzi, hol a határ, és mivel nem szabad soha viccelődni. Persze akiben minimális empátia van, az tudja legalábbis.
Én az ilyet jó messziről elkerülném a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!