Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek aki kicsiként...

Szerintetek aki kicsiként állatokat kínoz meg ilyen az lehet hogy szadista ?

Figyelt kérdés
Van egy rokonom, kicsit idősebb tőlem. 24 éves. Alapból van egy-két furcsa dolog de amiket a szüleim meséltek . . kb 10 évesen elég durva dolgokat csinált. Mesélte mamám meg szüleim is hogy amikor ott volt olyanokat csinált hogy a kis macskát megfogta és több méterről a falnak vágta, fejjel lefelé belelógatta a vízbe őket aztán idő előtt kihúzta hogy meg ne fulladjanak. Folytogatta őket, belerúgott a nagyba is. A csirkéket is. Lámpával a szemükbe világított a nem rég született macskáknak. Mindig sunyiba csinálta aztán ezeken kapták rajta és utána el is tiltották az állatoktól. Az ovodában/iskolában is volt két gyerek akiket gyakran megvert és miatta ki is vették őket. Most már "normális", legalábbis nem bánt embereket meg állatokat, legalábbis nem tudni róla. Nyugodt és rendes gyerekneknek tűnik, illedelmes, segítőkész. Viszont ha felidegesítik, ami elég nehéz akkor nagyon durva. Amikor együtt voltunk pár haverralvolt rá példa. Annyit mesélt hogy szexben is szereti úgymond "szadizni" a csajokat, szóval keményen, durván megdugni őket meg elverni.
2021. márc. 19. 09:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%
Az a baj, hogy aki szex téren szadista, az nem ilyen. Az ilyen csak bántalmazó lesz, a durvább fajtából.
2021. márc. 19. 09:51
 12/20 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy szexen kívül nem bántaná a csajokat, amúgy tényleg jól megvan a csajokkal meg rendes velük de szexben ez izgatja. Amúgy érzelmei szerintem vannak, szüleivel is törődik és szereti őket. Cdak hát ugye ott vannak amiket írtam.
2021. márc. 19. 09:57
 13/20 anonim ***** válasza:
23%

8-as, csak mond "olyanokat", ha felidegesítik? Akkor sok magyar autósnál nyugodtabb és békésebb. :-))) Nézz meg néhány videót, ahogyan közlekedési konfliktusokat "kezelnek" derék magyar (nem is okvetlen roma!) emberek.

4-es, tévedsz, nem pszichopata. Mi az, hogy nem érzett semmit az állatok kínzása közben? Pont, hogy érzett: örömet, élvezetet. Szadista, nem pszichopata. De ennek egyébként nincs köze ahhoz, hogy ha felidegesítik, akkor mennyire agresszív.

Figyelj kérdező, amiket írtál annak alapján gyerekkorában lehettek szadista hajlamai. Valamennyire most is megvannak, ahogy a szexuális vágyairól írtál. Valamennyire persze mindannyiunkban vannak szadista hajlamok, benne az átlagnál kicsit erősebbek. Ettől még lehet törvénytisztelő, békés polgár, jó munkatárs.

Ha párkapcsolatában mazochista nővel van, akkor normális párkapcsolata is lehetne. Sőt, simán lehet, hogy ágyon kívül egy gyengéd, figyelmes, szerető szívű férj lenne, aki ha úgy alakul, gondosan ápolná beteg feleségét, vagy aggódna érte, ha autóval messziről nem érne haza a megbeszélt időre.

Nagy kérdés, hogy ha gyereket nevelne, akkor mennyire lenne jó apa. Lehetséges, hogy dackorszakban és kamaszkorban (konfliktushelyzetben) az engedetlen gyerek totális legyőzését és elnyomását akarná, ez pedig nagyon nem jó.

2021. márc. 19. 10:01
 14/20 anonim ***** válasza:
5%

Sajnos volt, hogy gyerekkoromban bántottam a kutyámat. Azóta már elmúlt ez a késztetés, az egészet gyerekkori baromságnak tartom. Még most is előttem van a kép, ahogy fél tőlem a kutyám, aki a napokban távozott el 16 év után. Tettem én már nagyon rossz dolgokat az életben, de ez az egyedüli, amit nagyon megbántam, és a szívem hasad meg, ha rágondolok. Undorító féreg minden olyan ember, aki képes egy ártatlan állatot bántani. Lehet gyerek, lehet felnőtt, addig ütöm az ilyet, még vért nem látok folyni.

Enyhe szadista tulajdonságaim azonban megmaradtak, diagnosztizált beteg is vagyok, de sikerült kezelni, így ezen szadista gondolatok megmaradnak a gondolati szinten. Kivéve persze a szexualitást, ahol szintén szeretek dominálni, illetve fájdalmat okozni (ha a másik fél számára is kívánatos).

2021. márc. 19. 10:01
 15/20 A kérdező kommentje:

Ő nem nagyon bánta meg :D

Az olyanok alatt azt értem hogy szidja, így-úgy megöli, ráadásul ha tud egy gyrnge pontot azt nagyon kihasználja. Pl volt akinek akkor halt meg valakije és arról viccelődött, meg gyalázkodott.

2021. márc. 19. 10:07
 16/20 anonim ***** válasza:
16%

"Pl volt akinek akkor halt meg valakije és arról viccelődött, meg gyalázkodott."

Ez elég csúnyán hangzik, de...

Most akkor csak olyan emberrel csinál ilyet, aki őt felidegesíti? És kívülről nézve emberileg érthető, hogy mérges lett miatta? Mert ha igen, akkor azért az erősen árnyalja ezt a viselkedést.

Az, hogy "szidja, így-úgy megöli", az gyakorlatilag semmi. Esetleg gyengébb önuralma, önfegyelme van, indulatkezelési problémával küzd.

Szóval tényleg kicsit nehezebb esetnek tűnik, de annyi bolond van szabadlábon és kezelés nélkül ebben az országban, hogy elfér közöttük. :-))))

2021. márc. 19. 10:26
 17/20 A kérdező kommentje:
Pont hogy jó az önuralma, sokat tűr de ha átlépik nála a tűréshatárt akkor viszont semmi se szent neki. Amikor olyat mondott hogy "a döglött nagyapád mellé teszlek" valakinek na az kemény volt és látszódott a szemén hogy nem szlogenkéntr mondja hanem szinte komolyan.
2021. márc. 19. 10:31
 18/20 anonim ***** válasza:
16%

17-re:

Hát, ha nincs az a tűréshatár túl alacsonyan, akkor annyit mondanék, hogy nem kell vele bunkózni, aztán nem kapnak vissza ilyen választ.

Sajnos én is ismerem azt az embertípust (Magyarországon gyakori), aki azt képzeli, hogy aki nem viseli jól a gúnyolódását, az "nem érti a viccet". Vagy beszólogat, bunkózik, és ne vedd tőle rossz néven, mert "hát neki ilyen a stílusa".

Én csöppet sem bánom, ha az ilyen embert valaki helyre teszi!

2021. márc. 19. 10:47
 19/20 A kérdező kommentje:
Igazából mondom az ilyen apróságokért nem csinál semmit, nagyon türelmes. De ha a határt átlépik nála, mégegyszer mondom nehéz, na akkor szerintem ölni is tudna.
2021. márc. 19. 11:49
 20/20 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem eléggé nem normális, hogy ilyeneket mond. Láttam már kevésbé indulatos embert nagyon durván kikelni önmagából, de ilyeneket sose mondott. Egy normális ember azért érzi, hol a határ, és mivel nem szabad soha viccelődni. Persze akiben minimális empátia van, az tudja legalábbis.

Én az ilyet jó messziről elkerülném a helyedben.

2021. márc. 19. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!