Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg ennyire elfajzott...

Tényleg ennyire elfajzott beteg szadista bünözővédők vannak?

Figyelt kérdés

Szóval nem elég hogy visszaélt a bizalmammal de védte a bünözöt és engem álitott be rosszabbnak hogy többre tartja az engem megverőket.Szégyen hogy ekkora gonoszság egyáltalán létezhet a világban.Elszomorit.Röviden:elmondtam hogy az öcsém durva traumát okozott és rámtámadt(hiába mennék rendőrségre nincs bizonyitékom a másik meg hogy nem most történt már hanem tavaly de ez még a kissebb baj ráadásul nem is most volt,azután meg hónapokig halálfélelem és sokk volt bennem,ugyan felmerült a rendőrség de a "jó " családom ezt a bünözöt(kényszerités,megfélemlités,fizikai erőszak,(hiába próbáltam elfutni nem tudtam) védte meg(hogy repülnék is innen ha elmennék rendőrségre) meg hogy biztos provokáltam(tipikus áldozathibáztatás)(halkan megjegyzem még ha én kötekedtem is volna akkor is elképesztően aránytalan lett volna,de itt még erről se volt szó,ez a gyökér flegmázott és nem hagyott aludni(ugy flegmázott hogy közbe nem ez a gyökér nem hagyott aludni) én meg mondtam egy csunya szót mert még neki állt feljebb miután nem hagyott aludni) Érdekes anyámnak elismerte egy részét a bántalmazásnak amit tett de tudta hogy muterom védeni fogja.Telefonba letagadta persze.Ennyit a felelősségvállalásról amit hangzotatott korábban hogy vállalja érte.

Na mindegy azután egy cigánybanda (3 an voltak)egyik tagja akart megverni teljesen érthetlen módon.El se hittem hogy ilyen van amig meg nem történt.Olyan volt hogy bármit tehetsz akkor is verekedni akar.Ott sikerült elfutni.Annyi volt hogy mondtam hogy nincs kikötödve a cipőfüzöm mikor mondta hogy ki van aztán meg hogy majd ki lesz ha szétveri a fejem aztán egyből mibajod mibajod meg már emelte a kezét verekedésre hiába mondtam hogy semmi bajom csak nyomta a baromságát.Eleinte még mondta is hogy sajnálja hogy ezek történtek.Aztán kifejtettem erről a dolgokat .

(azt mondta ugyanaz ha ártatlanokkal követnek el valamit mintha pl önvédelemből,erre mondtam hogy a büntetőtörvénykönyv meg a vallás is különbséget tesz)Erre fura stilusba elkezdett valamit mondani valamire mintha irónia lett volna aztán kiderült igazam van és beadta mintha egyetértene.És hirtelen a képembe vágta hogy hát sajnálna is még de amit leirtam az alapján az engem megverőket többre tartja(egy vert meg az öcsém a többitől elfutottam a másik alkalomnál)SZóval nem tudom mire gondolt hogy az engem megverni akarókra vagy az öcsémre.Mondtam is neki hogy majd ha a bünözö megtámad védheted.Erre ilyet szól hogy meg tudja védeni magát nem ugy mint férfi létemre én.Elképesztő pszichopátia.Látszik hogy bele se gondol abba hogy simán van hogy nem tudsz elfutni lásd első eset és tulerő is lehet(szóval nem tudod mindig megvédeni magad ha férfi vagy ha nő).Lásd első eset és második eset.Látszik hogy még belém akart rugni egyet az egybites gondolkodásu,de hogy ennyi empátia ne legyen ...

2020. dec. 13. 12:55
 1/1 anonim ***** válasza:
85%

Igen sajnos.

Ezek betegek, menekülj tőlük.

2020. dec. 13. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!