Ekkora szadista hogy lehet már?
Figyelt kérdés
Leirtam mi esett rosszul a multban mástól erre megigéri nem csinál ilyet .Megkapja az infót erre ugyanazt eljátszotta.Komolyan meg ilyeneket mond hogy máshogy nem kapta volna meg az infót .2020. nov. 30. 18:58
1/5 A kérdező kommentje:
Áruló az ilyen.
2020. nov. 30. 18:58
3/5 anonim válasza:
Én másodszorra megértettem :D
Valaki megkérdezte tőle, hogy mások mivel bántották már meg, majd miután megszerezte ezt az infót, direkt megtette vele ugyanazt. Tehát csak azért kérdezte meg tőle, hogy megtudja mivel lehet legjobban megbántani.
Minden ok nélkül csinálta? Mert akkor tényleg elég nagy szemétség.
4/5 anonim válasza:
Velem ilyen csak alsóban volt - elég gyerekesnek tartottam már akkor is.
Én szimplán egy olyan dolgot mondtam ("jaj, ezt kérlek sose mond, még ha utálsz is, mert nagyon fáj!") ami amúgy egyáltalán nem zavar.
5/5 anonim válasza:
Á, köszönöm!
Kérdezőnek: Mostantól került el ezt a kedves embert. A viselkedése őt jellemzi. Bár, megjegyzem, ha eddig jóban voltatok, furcsa, hogy hirtelen ezt csinálta. Ha meg alapból bunkó paraszt, nem értem, miért válaszoltál neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!