Csak szerintem borzasztó ebben a videóban a viselkedése Addison Rae-nak?
Figyelt kérdés
Vagy nem tudom...Mintha nyávogna.Mindig ilyen???Bár ebben is az... [link] xdd 9:49
Lehet, hogy én látom rosszul.De én csak most kerestem rá, hogy ki ő mert róla beszéltek és ...szerintem nagyon fura.
2021. márc. 15. 19:24
1/2 anonim válasza:
Nem tudom hogy ki ő, és csak belenéztem a videóba, de nem találtam furcsának a hangját.
2/2 anonim válasza:
Mióta ekkora sztár itt a GYK-n Addison Rae? Minden második kérdés róla szól. Persze, biztos most kerestél rá😁
Az amerikaiakra eléggé jellemző ez a "nyávogós" beszédstílus. ( A nőkre) Még 40-50 éves korban is. (Ha mégsem amerikai, akkor benéztem😂)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!