Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csordultig vagyok gyűlölettel....

Csordultig vagyok gyűlölettel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megbocsátás, elfelejtés, elengedés, felhasználás motivációként...mindegyik falakba ütközik.

Dühös vagyok másokra a múltamban és magamra a múltban és a jelenben. Ésszel tudom, hogy nem vezet sehova, milliószor lejátszottam már fejben, hogy értelmetlen és káros, de nem szabadulok tőle. Felőröl.

2021. márc. 14. 22:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Talán valahogy az segít, ha az ember érzi, hogy ebből az egészből amiben vagyunk semmi nem marad. belőlük sem, belem sem, belőled sem. senki nem fog létezni a mostaniakból sacc száz év múlva. törölve lesz mindenki. valahogy ez tud adni némi szeretetet. mindenki felé, aki így tapossa a másikat, hogy többje és több élménye legyen.
2021. márc. 14. 22:43
 12/19 anonim ***** válasza:
34%
Tomboljál, durvuljál, brutalizálódjál! Rombolj, dönts, semmisíts. Pusztíts.
2021. márc. 14. 22:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele, mindenki hibázik ahogy te is és mások is. Teljesen természetes, ezekből tanulunk és ezek által fejlődünk, mások is így fejlődtek (ha sikerült nekik) és te is, ha haragszol magadra az már azt jelenti, hogy felismerted a problémát és valószínű hogy nem fogod újra elkövetni azokat a hibákat de (az mint azt te is tudod) nem segít ha ezzel rágod belülről a fejed, egyfolytában.

Esetleg szakemberhez is fordulhatnál vele.

Jót tenne az is biztosan ha környezetet váltanál egy időre, új emberekkel ismerkednél meg akikkel mindent újrakezdhetsz(az egész kapcsolatotok új lesz és azoktól a hibáktól mentes amiket e már elkövettél és figyelsz rá, hogy ne forduljon elő többet.

Ez a mostani helyzet is csak jobban kihozza mindenkiből az ilyesmit, ezért az is valószínű, hogy sokat fog javítani a helyzeten, ha újra lehet majd menni mindenhová.

2021. márc. 14. 23:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

#12:

A kérdező nem a Hulk, te nagyon gyagya.

2021. márc. 14. 23:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha képtelen vagy elengedni akkor használd jóra, pl. segíts másoknak akik hasonló dolgokon mentek át mint te, illetve figyelmeztess másokat a veszélyre.
2021. márc. 15. 02:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Vidd át az egészet pozitív, hasznosítható irányba: mit értél el vele, mit tanultál belőle, hogyan tudnád hasznosítani a tanultakat?
2021. márc. 15. 07:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egész tizenéves koromtól haragszom apámra ez már másfél évtized és skizofrén lettem közben lehet nekem nincs hajlamod , hozzá , de nem tesz jót senkinek a harag mentálisan nekünk árt a legtöbbet.

Tudod én ragaszkodtam a haraghoz az motivált végig de csak nekem ártott.

El kell engedni én elengedem hajrá neked is.

2021. márc. 15. 08:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Neked*
2021. márc. 15. 08:20
 19/19 anonim ***** válasza:
A düh szívritmuszavart eredményezhet. Ahogy a stressz is. Főleg, ha sokáig tart (hónapokig, évekig). Meg egyéb betegségeket.
2021. márc. 15. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!