Csordultig vagyok gyűlölettel. Mit tegyek?
Megbocsátás, elfelejtés, elengedés, felhasználás motivációként...mindegyik falakba ütközik.
Dühös vagyok másokra a múltamban és magamra a múltban és a jelenben. Ésszel tudom, hogy nem vezet sehova, milliószor lejátszottam már fejben, hogy értelmetlen és káros, de nem szabadulok tőle. Felőröl.
Gondolj bele, mindenki hibázik ahogy te is és mások is. Teljesen természetes, ezekből tanulunk és ezek által fejlődünk, mások is így fejlődtek (ha sikerült nekik) és te is, ha haragszol magadra az már azt jelenti, hogy felismerted a problémát és valószínű hogy nem fogod újra elkövetni azokat a hibákat de (az mint azt te is tudod) nem segít ha ezzel rágod belülről a fejed, egyfolytában.
Esetleg szakemberhez is fordulhatnál vele.
Jót tenne az is biztosan ha környezetet váltanál egy időre, új emberekkel ismerkednél meg akikkel mindent újrakezdhetsz(az egész kapcsolatotok új lesz és azoktól a hibáktól mentes amiket e már elkövettél és figyelsz rá, hogy ne forduljon elő többet.
Ez a mostani helyzet is csak jobban kihozza mindenkiből az ilyesmit, ezért az is valószínű, hogy sokat fog javítani a helyzeten, ha újra lehet majd menni mindenhová.
#12:
A kérdező nem a Hulk, te nagyon gyagya.
Én egész tizenéves koromtól haragszom apámra ez már másfél évtized és skizofrén lettem közben lehet nekem nincs hajlamod , hozzá , de nem tesz jót senkinek a harag mentálisan nekünk árt a legtöbbet.
Tudod én ragaszkodtam a haraghoz az motivált végig de csak nekem ártott.
El kell engedni én elengedem hajrá neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!