Csordultig vagyok gyűlölettel. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megbocsátás, elfelejtés, elengedés, felhasználás motivációként...mindegyik falakba ütközik.
Dühös vagyok másokra a múltamban és magamra a múltban és a jelenben. Ésszel tudom, hogy nem vezet sehova, milliószor lejátszottam már fejben, hogy értelmetlen és káros, de nem szabadulok tőle. Felőröl.
2021. márc. 14. 22:17
1/19 anonim válasza:
Menj sportolni, vezesd le a dühödet.
2/19 A kérdező kommentje:
Sportolok. Nem segít.
2021. márc. 14. 22:19
3/19 anonim válasza:
Ha valakinek elmesélnéd, akkor már megkönnyebbülnél.
4/19 anonim válasza:
Magaddal szemben kénytelen vagy elfogadnod, másokkal meg rendezd le, ha tudod.
5/19 A kérdező kommentje:
Nem tudok megbízni senkiben. Még anonim sem.
2021. márc. 14. 22:22
6/19 anonim válasza:
Akkor majd elmúlik. Más módszer nem igazán létezik.
8/19 QvanyadatMDRTR válasza:
Engedd el.
Nekem sem megy. De ezt kene. Ha mar megvan hogy mi miert tortent es mik az okok es hogy esetleg a masik ember volt a hibas, es nincs mit tenni, akkor csak le kene tojni.
Vagy beszeld meg veluk, nekem akivel tudtam, azon segitett, de a legtobb esetben nincs ra lehetoseg, ezert csak elengedni lehet.
24/F
9/19 anonim válasza:
Hagyd a francba. Nem kell ezeket kiiktatnod pláne ha jogosak. Inkább foglalkozz azzal ami érdekel, néha pedig nyugodtan gyűlöld azokat akik ártottak vagy ártanak neked, de próbáld értelmezni a viselkedésüket hogy tudjál védekezni ellenük. Amit pedig szeretsz azt szeresd nyugodtan pl állat növény hobbi bárki akit jó fejnek tartasz.
10/19 A kérdező kommentje:
#8 igazad van és már át is rágtam magambn is és az érintettekkel is, de egyszerűen nem szabadulok fel már évek óta..
2021. márc. 14. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!