Mi a véleményetek arról hogy tele torokból ki röhögöm azt aki miközben egy közösségi autót fotózok szól hogy ennek engedélye van és ingyen parkolhat?
70, te pont olyan bunkó vagy mint a kérdező.
Ha hülyének tűnsz írásban (mivel ugye itt nincs hangsúly) akkor ne lepődj meg ha annak is néznek.
Tök normálisan elmagyaráztam, pedig a te proli stílusodban is szólhattam volna hozzád, de nem akartam lemenni egy bizonyos szint alá.
Kérdező, te meg egyszerű vagy mint a szög, az sem tűnt fel hogy mekkora oltást kaptál a 68-astól 😂 De hogy téged idézzelek, "ahhoz már némi ész is kell" hogy ez feltűnjön.
#72, tudod ez a különbség kettőnk között...én finoman próbáltam az értésedre adni, hogy egy picit ironizáltam a kérdezővel s ez neked valószínűleg azért nem ment át, mert ezt az irodalmi műfajt nem ismered! Nincs ezzel semmi gond, senki sem lehet tökéletes!
S erre elkezdesz bunkózni és prolizni! Ez nem szép dolog,úri körökben az ilyen viselkedés miatt kinézik az illetőt!
Próbáld ezt az infót is feldolgozni magadban, talán még nem vagy teljesen reménytelen...
68-as és 70-es voltam!
#72, a 68as válasza vicc volt, amire a 70es válaszában reagált a 69es válaszodra.
Ez kerülte el a figyelmedet.
Hogy innentől kezdve ki tűnik hülyének az egyértelmű.
75, finoman próbáltál hülyének nézni, ahogy most is.
A tanulmányaimmal jössz miközben fogalmad sincs hogy mennyit és mit tanultam. (Azért továbbra is feltételezem hogy annyi neked is megvan hogy írásban nincsebek hangsúlyok, ezért írott szövegben máshogy kell mérni az iróniát hogy ne fordítva süljön el, mint a te esetedben.)
Ez a proli dolog. Ők érzik mindig hogy finoman sejttetniük kell hogy ők mindenki felett állnak, miközben Kőbányaival a kezükben fingorásznak a parízertől. A kisebbségi komplexus vicces dolgokra képes 🙃
#78, tudod akinek nem inge ne vegye magára...eszembe sem jutott, hogy hülyének nézzelek, de most, hogy így mondod, azért lehet benne valami. Magadat csak jobban ismered már...
Tényleg nem tudom, hogy mit és mennyit tanultál, csak azt próbáltam jelezni, hogy van amit NEM tanultál meg annak idején...
Mondom nem gond ez, van sok dolog ami az én műveltségemből is hiányzik...s ha ezt jelezik felém, akkor nem megsértődöm, hanem elgondolkodom rajta!
#77-es kommentje pontosan leírta ezt a sztorit, ezek szerint van aki megértette...
Leírom utoljára, aztán elhagyom ezt a mentálhigiénés homokozót, mert ez szinten aluli társalgás: nem maradt ki az irónia, neked viszont kimaradt hogy írásban máshogy mérjük.
A 77-es pedig leírta a nyilvánvalót, adj neki kekszet 😂
Nyilván a 70-esben reagáltál a 69-esemre, nem is értem hogy erre miért kellett rámutatni. Én meg a 72-esben reagáltam a 70-esre, és így tovább. Nahát 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!