Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy tele torokból ki röhögöm azt aki miközben egy közösségi autót fotózok szól hogy ennek engedélye van és ingyen parkolhat?

Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
Az hogy ő hogy viselkedik, az őt minősíti. A te viselkedésed meg téged.
2021. márc. 11. 16:33
 42/81 A kérdező kommentje:
Engem az nem minosit ha lerazok egy tahot s nem vagyok vevo a kotekedesre. Hol van az leirva hogy ilyesmit el kellene tűrni???
2021. márc. 11. 17:01
 43/81 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább fogd magad és hemperegj bele egy kupac kutyagumiba, ha ennyire nincs tartásod. Az hatásosabb.
2021. márc. 11. 17:03
 44/81 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Kérdező, segíts nekem ezt a sztorit megérteni, kérlek. Én egy egyszerű falusi parasztgyerek vagyok, te meg ahogy olvasom egy nagymenő pesti vagány. Ebből adódóan szerintem okosabb is, mint én...

Azt értettem, hogy fényképezed az autókat, de miért te? Kivel állsz szerződéses viszonyban, hogy te ezt csinálod? Van erre bármilyen írásos meghatalmazásod, hogy ezt tedd? Ezek olyan fogós kérdések, hogy nem hagynak nyugodni....kérlek segíts nekem megérteni! Köszönöm!!!!

2021. márc. 11. 17:21
 45/81 A kérdező kommentje:

A nagymeno pesti vagany kifejezes nem munkasembert jelent. Foleg nem annyi fizetesert mint itt van. Fogalmi problémak vannak igy nehez lesz megerteni.

Miert en? Mert en vagyok a szerzodo fel. Nem felhatalmazasom van hanem kotelesettsegem s 30 000 Ft birsagot kellene fizetnem valahanyszor nem tennem. Kicsit drága szorakozas lenne hisz van nap mikor 20 autoval is megteszem aznap 600 000 Ft birsagot kockaztatnek a mulasztassal. Persze a napok tobbsegen ez a szam kevesebb,csak 10 vagy annyi se.

Szerzodesem a flottatulajdonos cegevel van.

Az ASZF-ben van irasban rogzitve minden jog es kotelezettseg mindket fél iranyaba, így ez is.

2021. márc. 11. 17:49
 46/81 A kérdező kommentje:
Aszf: általános szerzodesi feltetelek
2021. márc. 11. 17:51
 47/81 A kérdező kommentje:
Mondjuk igen, a kotekedo szepen beirhatná a telefonjaba a kocsi oldalan levo cegnevet, a google kidobna a weblapot, az aljara gorgetve megnyitha az afsz-et, s elolvashatna minden jogot es kotelezettseget. De nyilvan nem ez a celja nem is erdekli csak unalmaban embereket zaklat.
2021. márc. 11. 18:08
 48/81 A kérdező kommentje:
Illetve asszem kicsit rosszul fogalmaztam. Hisz nem azert en fenykepezem a kocsikat mert en vagyok a szerzodo fel,hisz sok ezer szerzodo van hanem mert abban a helyzetben en vagyok a felhasznalo. Ha nem en hasznalnam hanem valaki mas akkor o fenykepezne nem en. De ehhez persze neki is szerzodnie kell hogy egyaltalan megtehesse. Szoval mindig az fenykepezi a kocsit, aki épp hasznalja.
2021. márc. 11. 18:20
 49/81 A kérdező kommentje:
Na ezt mind magyarazd el 43 as annak, akinek ideje sincs ra s nem is kivancsi ra, csak kotekedni akart egy jót.
2021. márc. 11. 18:23
 50/81 Micimacko67 ***** válasza:
Naponta 20 kocsit is használsz? Miert is?
2021. márc. 11. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!