Mi a véleményetek arról hogy tele torokból ki röhögöm azt aki miközben egy közösségi autót fotózok szól hogy ennek engedélye van és ingyen parkolhat?
Kérdező, segíts nekem ezt a sztorit megérteni, kérlek. Én egy egyszerű falusi parasztgyerek vagyok, te meg ahogy olvasom egy nagymenő pesti vagány. Ebből adódóan szerintem okosabb is, mint én...
Azt értettem, hogy fényképezed az autókat, de miért te? Kivel állsz szerződéses viszonyban, hogy te ezt csinálod? Van erre bármilyen írásos meghatalmazásod, hogy ezt tedd? Ezek olyan fogós kérdések, hogy nem hagynak nyugodni....kérlek segíts nekem megérteni! Köszönöm!!!!
A nagymeno pesti vagany kifejezes nem munkasembert jelent. Foleg nem annyi fizetesert mint itt van. Fogalmi problémak vannak igy nehez lesz megerteni.
Miert en? Mert en vagyok a szerzodo fel. Nem felhatalmazasom van hanem kotelesettsegem s 30 000 Ft birsagot kellene fizetnem valahanyszor nem tennem. Kicsit drága szorakozas lenne hisz van nap mikor 20 autoval is megteszem aznap 600 000 Ft birsagot kockaztatnek a mulasztassal. Persze a napok tobbsegen ez a szam kevesebb,csak 10 vagy annyi se.
Szerzodesem a flottatulajdonos cegevel van.
Az ASZF-ben van irasban rogzitve minden jog es kotelezettseg mindket fél iranyaba, így ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!