13 év után van értelme elmondani egy ekkora titkot?
A feleségemmel 13 éve vagyunk együtt és igazából szerintem a mai napig nem tudja, hogy középiskolában kétszer évet ismételtem... :D Nem nagy titok, de valahol belül zavar, hogy nem tudja. Nem számít igazából, mert lekopogom, de nagyon jól megy a vállalkozásunk már több, mint 10 éve, így totálisan irreleváns ilyen szempontból. Állítólag jó is vagyok abban amit csinálok, bár semmi köze ahhoz amit az iskolában tanultam. Az érettségim azért megvan persze, ráadásul egy 4-esem volt, a többi jeles, mert a két osztályismétlés után átvittek a szüleim egy másik iskolába. De ez már a múlt.
Van értelme ezt elmesélni...? Nyilván nem tudhatjátok, hogy milyen ember az én kis drágám, még én magam sem tudom, hogy csak nevetne az egészen, vagy kiakadna, esetleg zuhannék-e a szemében amiatt, hogy titkolóztam és/vagy amiért osztályt kellett ismételnem.
Az én párom azt mondaná: jól van szívem, nincsen semmi baj, az a lényeg most hol vagy az életben.
Szóval elég gáz, ha te 12 év után nem tudom mit reagálna a feleséged.
Igazából ezt a környezetemben senki sem tudja, sőt az egész világon feltehetően csak a szüleim és a tanáraim akik megvágtak... :D Érdekes olvasni így névtelenül a reakcióitokat, eléggé megosztó, de érdekel mindenkinek a véleménye.
Marha közhelyesen hangzik egyébként amikor - hozzám mérve nyilván ezerszer - sikeresebb emberekről derül ki, hogy kicsapták az iskolából, nem fejezte be a sulit és átlag magyar mércével mérve az én vállalkozásom is sikeresnek mondható, de valahogy nem érzem benne ezt a móka-faktort mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!