Kedves LoL rajongók elmondanátok mi értelme van ennek a játéknak? :D
Nem ismerem a játékot így véleményt nem tudok róla mondani, hallottam már róla jót is ,rosszat is így inkább a rajongóktól kérnék véleményeket. Párom tegnap elkezdett vele játszani azóta nem tudom a gép elől felállítani. :D
Ennyire "oda tudja ragasztani" az embert a képernyő elé?
Nem vagyok rajongó csak sima játékos 4000 órát játszottam eddig vele.
Alapvetően egy izgalmas és mobákhoz képest egyszerű játék és ezért megfogja a legtöbb embert.
Akinek tetszik ez a játékstílus annak bejön, és alapvetően ha most kezdett él vele játszani, élvezi sokáig aztán neki fog ugrani a rankednek ami randot fog adni amit lehet egyre feljebb tornázni.
A játék légalapvetőbb hibája a community ami sokszor felbasza az embert és emiatt veszít mecseket.
A játék mechanikáról azért nemírtam sokat mert nehéz lenne úgy elmagyarázni hogy megértsd.
De sok sikert ahoz hogy felállítsd a játék elől, vagy csatlakozz :D
Szerintem az nagyon jó benne, hogy lehetőséget ad barátoknak egymással játszani. Úgy vicces és szórakoztató tud lenni. :)
És igen, a community nagyrészt egy rossz mondatra is ugrik és ideges lesz, kilép vagy szidalmaz. Sok kiskorú játszik vele sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!