Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan lányról aki mindenhova kicsípi magát még akkor is ha csak a sarki boltba megy?

Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Most mit mondjak? Én akkor érzem rosszul magam, ha borotválatlanul mozdulok ki itthonról. Mintha piszkos lennék...
2021. márc. 6. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Tesóm is ilyen volt régen.
2021. márc. 6. 20:55
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Gondjai vannak az önelfogadással.
2021. márc. 6. 21:49
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Üres, abnormális.
2021. márc. 7. 07:20
 15/16 anonim ***** válasza:

4-es! Nem csak a két véglet van, ráadásul elég szomorú, ha te, vagy valaki otthon úgy van, ahogy írtad, csak akkor vesz fel normális ruhát, akkor fésülködik meg, ha kimegy a lakásból. Hát én ilyennel nem szeretnék találkozni.

Volt egy ilyen mindenhova kiöltözős barátnőm, nagyon rossz volt, hogy azt mondta menjünk el a boltba, ami 30 perc lenne, ha előtte nem készülődött volna (kétszer megmértem) 46 és 52 percig. Azt mondta, hogy így érzi jól magát. Valamilyen önértékelési problémának gondolom, meg fiatalként az is eszembe jutott, hogy miért érzi azt, hogy otthon "nekem" úgy is jó ahogy van, de mások előtt szebbnek akarja érezni magát. Egyébként semmi baj nem volt vele, tetszett úgy, ahogy volt, smink, meg ruha nélkül 😜 bármilyen ruhában. Nyilván nem otthonkában mászkált, ahogy a 4-es.

2021. márc. 7. 10:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez már van, akinél szokássá épült be, semmi lelki probléma nincs mögötte, csak így érzi teljesnek magát. Szerintem nincs ezzel baj.
2021. márc. 26. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!