Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Drogot használ, de látszólag...

Drogot használ, de látszólag rendben van. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szóval elkezdtem randizni egy sráccal (külföldi) Fontos számára a karrier, a jövője, úgy tűnik. Végtelenül kedves, tisztelettudó, segítőkész, jó a humora, stb., szóval tetszik. Egy nagy multinál van egy elég jó állása, mellette saját vállalkozást indított, egy terméket gyárt, elad. Tényleg rendezett, összeszedett élete van. Tegnap, a 2. randin nála voltam, egy másik párral együtt vacsoráztunk, ő főzött nekünk. Már az első randin szóba kerül a fű, de a kokain nem. Mikor egyedül maradtunk akkor beszélgettünk, láttam az asztalon a cuccot. Iszogattunk, stb, felszívott egy csíkot csak a semmiből így hirtelen, nem mondtam rá semmit. Nem volt nyilván kívülről látható hatása utána, úgy értem, nem tolta túl vagy ilyesmi, de nekem nem is tudom, belefér-e ez. Ha egy munkanélküli senki lenne úgy gáz lenne, de jelenleg tényleg rendezett az élete, sőt. Azt mondja, ezzel nem él rendszeresen, de “segít neki a munkában, stb.”. Nem volt még ilyen férfi az életemben, nem tudok sokat a drogról, de azt fixen igen, hogy a kokó eléggé “szétcseszi” az embert. 29 éves egyébként.
2021. márc. 6. 10:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatok tapasztalatokat a volt kapcsolatomról. Kedves és megnyerő volt nagyon is, nagyon jól fizető munkája volt. Akkor még én se tudtam semmit a drogokról. Kiderült használ ezt-azt-amazt. Mondta mindig," á , ez nem komoly, rendben van, csak ritkán csinálja, akár fel is tudna hagyni vele, ez csak egy apróság, nincs rá különösebb hatással." Hittem neki sajnos, nem vettem komolyan a drogozását. Pár év alatt ahogy jobban megismertem egy üvöltöző, agresszív, kiszámíthatatlan, totál szétesett ember lett. A külvilág nem látott semmit ebből, mert mások előtt igyekezett összeszedettnek megjátszani magát. De a kapcsolat pokol lett. Ha nem akarod a magad életét elrontani lépj ki belőle, bármilyen szép és jó álmodozásnak tűnik vele a kapcsolat. Ha már most kokainozik, az nem annak a jele, hogy rendezett az élete. Csak látszatra van rendben.
2021. márc. 9. 21:17
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
2021. márc. 10. 08:53
 23/23 anonim ***** válasza:

Egy jó kis kábítószerellenes muzsika. :)

[link]

2021. márc. 10. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!