Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Drogot használ, de látszólag...

Drogot használ, de látszólag rendben van. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szóval elkezdtem randizni egy sráccal (külföldi) Fontos számára a karrier, a jövője, úgy tűnik. Végtelenül kedves, tisztelettudó, segítőkész, jó a humora, stb., szóval tetszik. Egy nagy multinál van egy elég jó állása, mellette saját vállalkozást indított, egy terméket gyárt, elad. Tényleg rendezett, összeszedett élete van. Tegnap, a 2. randin nála voltam, egy másik párral együtt vacsoráztunk, ő főzött nekünk. Már az első randin szóba kerül a fű, de a kokain nem. Mikor egyedül maradtunk akkor beszélgettünk, láttam az asztalon a cuccot. Iszogattunk, stb, felszívott egy csíkot csak a semmiből így hirtelen, nem mondtam rá semmit. Nem volt nyilván kívülről látható hatása utána, úgy értem, nem tolta túl vagy ilyesmi, de nekem nem is tudom, belefér-e ez. Ha egy munkanélküli senki lenne úgy gáz lenne, de jelenleg tényleg rendezett az élete, sőt. Azt mondja, ezzel nem él rendszeresen, de “segít neki a munkában, stb.”. Nem volt még ilyen férfi az életemben, nem tudok sokat a drogról, de azt fixen igen, hogy a kokó eléggé “szétcseszi” az embert. 29 éves egyébként.
2021. márc. 6. 10:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%
Így van. A drogok túl jók, pont ezért nem szabad őket használni.
2021. márc. 7. 12:18
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt hidd el. Ha drogozik, akkor max csak látszólag van rendben és az állapot rohamosan esni fog. Persze a külvilágfelé nem... Még saját vállalkozása is lesz, a humora is megmarad. Minden amit róla fognak látni....
2021. márc. 7. 19:18
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként alkohol és fű miatt is öltek már embert. Csak a füves emberölés valamiért nem kerül hírekbe. Ezt kutatni kell, viszont könnyebb találni herbál okozta túladagolásos halál.
2021. márc. 7. 19:21
 14/23 anonim ***** válasza:
25%

13

És ha már ennyire tisztában vagy a dolgokkal, miért nem linkelsz forrást? Most jön az az 'érv', hogy mindenki megkeresheti a neten?

2021. márc. 7. 19:23
 15/23 anonim ***** válasza:
51%

Források: Paul Street, Vona Gábor.

Amúgy észérv: Elhiszed hogy a kanabisz gyógyítja a rákot, de azt nem hogy a fűst amit belélegzel több rákeltő anyagot tartalmaz mint egy átlagos cigaretta ? Ez önelent mondás.

( egyébként itt megkockáztatom hogy nem is a thc gyógyítja a rákot, hanem az a boldogság amit okozhat az emberben: Endorfin és oxitocin termelődés...)

2020 környékén volt valami hír, hogy az új canabistól ölni lehet, ezt most nem találtam meg. Egyébként a fű kb olyan mint az alkohol, az hogy a fűről nem szólnak asszonyverős, és egyéb rossz hírek. Ez csak azért van mert nem annyira elterjedt mint az alkohol és nem nagyon van hírértéke.

[link]

2021. márc. 7. 19:40
 16/23 anonim ***** válasza:
61%

15

Szivtal te mar eletedben?

2021. márc. 7. 19:46
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Ezért tudom hogy a fű hallucinációt is okozhat.
2021. márc. 7. 19:49
 18/23 anonim ***** válasza:
36%
Te szerintem valami mast szivtal.
2021. márc. 7. 19:52
 19/23 anonim ***** válasza:
25%

[link]

Nagyon ritka esetben okozhat hallucinaciot, de az sem olyan, mint a valodi hallucinogeneknel. Megesik, hogy mas szerekkel fujjak le a jobb hatas erdekeben, de az nem jelenti azt, hogy a marihuana hallucinaciot okoz.

Az agressziot meg teljes mertekben elutasitom. Az alkohol teljesen mashogy fejti ki hatasat, mint a THC. Agresszio szinten nagyon ritka. Bunozes termeszetesen elofordul, de ez sem azert tortenik, mert a THC negativan befolyasolja az onkontrollt, viselkedest.

Vagy szamodra az, hogy valaki betepve megol valakit, egyertelmuen a THC miatt tortenik? Az alkoholnal pedig teny, hogy amiatt tortenik.

2021. márc. 7. 20:13
 20/23 anonim ***** válasza:
86%

A fű nem gyógyítja a rákot. Tipikus félművelt drogos csúsztatás.

A fű egy jó adjuváns fájdalomcsillapító amivel elviselhetővé tehető egy tumoros beteg élete. Ennyit tud a fű. Cserébe ha valaki hajlamos mentális betegségekre azt faszán ki fogja hozni.

2021. márc. 8. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!