Miért mondják azt egy emberre, hogy "na, most előjött a valódi énje", amikor valakije meghalt?
Kollégám sokakkal bunkó lett, miután tragikus körülmények közt elveszítette a bátyját. Nyíltan mindenki szánta, a háta mögött viszont kibeszélték, mert megváltozott, könnyen elveszítette a türelmét.
De erre miért gondolják egyesek azt, hogy ez lenne a valódi énje? Előtte egy közvetlen ember volt, miért nem az? Talán magukból indulnak ki, mert ők az életben álarcot hordanak?
A bunkó illető se hallott még együttérzésről. Ha rossz napom van és köcsög vagyok akkor miért nem érez velem együtt senki?
4: abban egyetértek, hogy elviselned nem kell, sem a végtelenségig tolerálni.
De tudod azért, mert te el tudsz viselni egy ilyet, más ember még nem biztos, hogy ezt ugyanúgy éli meg. Az, hogy valakit egy hozzá közel álló halála megroppatnt, nem a gyengeség jele, ezt csak a hozzád hasonló szocioapaták gondoják így.
Mert ez tragikus,és most ismerd el,ha valami rosszul ért,vagy egyszerűen valami érzékenyen ért,akkor nyilván elveszted a eszedet.
Ez relatív hogy ki hogy reagál egy halál esetre,de evvel felhúzjátok
Ő meg a viselkedésével húz fel engem. Mint írtam: van kontrollja a viselkedése felett úgyhogy majd erőt vesz magán ő és változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!