Normális, hogy már ennyi idősen nem tudom elfogadni, hogy "öregszem"?18
Figyelt kérdés
Konkrétan olyan sorozatokat nézek, olyan zenéket hallgatok mint 4-6 éve, mert fiatalabbnak érzem magam. Komolyan, asszem én tökre nem állok készen a felnőtt dolgokra, nagyon tartok tőle mi lesz, ha végzek gimiben, majd jövőre, pedig egyébként vannak terveim.
Régen mindig felfelé kerekítettem a kormat, de most inkább lefelé.
Rá egy csomó általános iskolai visszaemlékezésem úgy kezdem, hogy "amikor még fiatal voltam"
Asszem nem tudom elfogadni, hogy öregszem, ami kicsit vicces, mert 18 vagyok csak.
Ez normális?
2021. febr. 28. 23:43
1/5 anonim válasza:
18 évesen egyáltalán nem vagy öreg!:D
20/F
3/5 anonim válasza:
hát nem túl jó, hogy félsz az előtted álló dolgoktól, és ezért a nosztalgiába menekülsz.
4/5 anonim válasza:
Hülye vagy, most kéne élned. Tényleg öreg leszel egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!