Mit tennél, ha az utcán vagy tömegközlekedésen a szemed láttára inzultálnának egy nőt?
1) Odamennél a nőnek segíteni
2) Hivnád a rendőrséget
3) Semmit
20
Inkább a magadfajtákat pofoznám fel. De úgy, hogy fogad kiesik. :)
En biztos,h rakoszonnek es mondanam,h a Bela ,jozsi es Gabor var minket mar a 2 megallo mulva . Oda beszeltuk meg a talit. Elvileg erre el kene huznia a zaklatonak,ha az idegen.
A peront meg kameran fugyelik es tibb helyen van bizti or is. Oda kell csak kiszallnia es elkapjak a zaklatomocskot. Viselkedeserol kamerafelvetel keszul,amit felhasznalnak majd ellene a rendorsegen stb.
22-es vagyok.
En is no vagyok.
Volt mar olyan,h napoztam egy fuves teruleten egy nonemu csakadtagommal meg a kutyainkkal. Tolunk 30 meterre egy no hason napozott kis terpeszben . Es egy idegen odament fotozni es beallt a ket labakoze kozeli kepekhez,de kozbeszoltam,h ne fotozza mar megbeszeles nelkul.
A kutyaink eszrevetele utan szo nelkul elhuzott a kedves fotozgato . 😂😁
Igenis ossze kell tartanunk es segiteni egymast.
Egy ertelmes ember fel tudja merni,h vkihez egy idegen megy zaklatni vagy az a parja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!