Mit tennél, ha az utcán vagy tömegközlekedésen a szemed láttára inzultálnának egy nőt?
1) Odamennél a nőnek segíteni
2) Hivnád a rendőrséget
3) Semmit
A helyzettől függ: ki inzultál kit, mit jelent az adott helyzetben az inzultálás, hány ember van körülöttünk, mik a körülmények stb.
Olyan még nem volt, hogy rendőrt kelljen hívni, szerencsére, de pl. odamenni már többször mentem, ha nyilvánvaló volt, hogy kellemetlen a nőnek a pasas közeledése pl. szórakozóhelyen vagy edzőteremben. "Szia, bocs, hogy késtem, most már itt vagyok." oszt cső.
Olyan is volt már, hogy szórakozóhely előtt tántorgó, magáról nem tudó lányt kikaptam egy pasi kezei közül, aki haza akarta vinni. Nem akartam, hogy egy taxiba üljenek, mert nem egy barátja volt, se nem a párja, hanem ott találkoztak alig pár órája. Az a biztos, ha egyedül megy haza ilyen állapotban.
55 kilós nőként amúgy azt is el tudom képzelni, hogy ha a rendőrhívás valami miatt nem opció, akkor nem csinálok semmit, mert saját magam is féltem, de mondjuk még szerencsére ilyen helyzetben se voltam még.
Semmit !
Honnan tudjam, lehet hogy megerdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!