Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felnőttek, nektek tetszik a...

Felnőttek, nektek tetszik a mai generáció humorkultúrája?

Figyelt kérdés

A mai mémkultúráról érdekel a vélemény igazából.

Ez a videó majdnem mindent elmond a mi humorunkról: https://www.youtube.com/watch?v=pPgFA3szEeo

Nektek bejön? Vagy elborzasztó, hogy ez nekünk a vicces?

2021. febr. 25. 12:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mit értesz azon, hogy mai generáció? Úgy érted, ami mai tizenévesek? A fingós, böfögős, trágár humort utoljára ötévesen szerettem. Mémek közt is vannak jók, keress rá a képzőművészeti mémekre!
2021. febr. 25. 13:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Talán az első 20 másodpercet végig tudtam nézni ebből a felbecsülhetetlen értékű műalkotásból, de valahol a századik fejhangon visító srácnál még a legkitartóbb agysejtjeim is elkezdtek sorban Szomorú Szamuráj üzemmódba kapcsolni, így jobbnak láttam bezárni a videót saját szellemi épségem megőrzésének érdekében. Bár lehet, ezzel elkéstem, ugyan nem sokkal, csak 20 másodperccel, de akkor is.

Mondjuk abban is biztos vagyok, hogy ha nagymamám temetésén elindítom eme csodálatos videót, biztosan feltámad, de nem ám azért, mert ő Jézus női inkarnációja, hanem azért, hogy leverjen egy tockost, amiért még holtában sem hagyom nyugodni a hülyeségeimmel. Vagy agyonver a gyásznép, de ez már részletkérdés.

Pedig pont, hogy a fiatalok táborát erősítem, habár betöltöttem a bűvös 18. életévem, így már nem csak a perverz nagybácsim durranthat seggbe, hanem a Törvény is.

2021. febr. 25. 21:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

18 vagyok "felnőtt", mégis "fiatal".

Ez borzasztó volt, egyáltalán nem vicces. Inkább szánalmas, hogy valaki a szabad(?) idejét erre fordítja.

Akkor már inkább én is a Monthy Pitonra szavazok.

2021. febr. 25. 21:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon rossz reprezentatív videó, vannak sokkal hitelesebbek (szerintem)
2021. febr. 26. 07:48
 15/16 anonim válasza:
100%
Üdv!Mindenkinek!Szerintem a "HUMOR", nem = az idiotizmussal, trágársággal!Jó példa, SAS JÓZSEF MŰVÉSZ ÚR!A Jó Isten nyugosztalja békében!
2021. febr. 26. 08:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Én fiatal vagyok, de felnőtt, és például, ha humor, akkor nekem Bödőcs Tibor meg a Rick és Morty. Oké, az is trágár, de mégis más.
2021. febr. 26. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!