Felnőttek, nektek tetszik a mai generáció humorkultúrája?
A mai mémkultúráról érdekel a vélemény igazából.
Ez a videó majdnem mindent elmond a mi humorunkról: https://www.youtube.com/watch?v=pPgFA3szEeo
Nektek bejön? Vagy elborzasztó, hogy ez nekünk a vicces?
Lehet velem van a baj, de ez a videó egy borzadvány. Nem tudom, hogy mi ebben a vicces, de az is lehet, hogy csak egy bizonyos intelligenciahányados alatt érti az ember.
És csak 25 vagyok.
Én 29 vagyok de amikor azt a b...i négeres meme-t látom elkap már az ideg.
Amikor táncolnak egy koporsóval...
Nem tudom mennyi idős vagy kérdező, de harmincegynéhány évesen azt mondom, hogy ez egy összeszedetlen sekélyes se eleje se vége hígfos. De ne gondold, hogy az idősebbeknek nem voltak hasonló puruttya idiótaságai, mert de: lásd pl lámerdemók, azon belül is a FiRG: [link]
De amennyire én tudom ez volt a kivétel, ennél csak összeszedettebb produktumokról tudok, mint amilyen Dandó Zoli népmesés sorozata (Babi néni strandra megy, például), vagy az Inci és Finci kalandjai mint Narancs, Tetves és Dugó. Satöbbi. Vagy akár a Rémálomföldbaz Önképző szakkörtől.
Nekem, boomert mondtátok, szerintem x vagyok:
Angolkàk
Monty Piton
Gyalog galopp
Brian Élete
Csengetett, My Lord?
Legényanya
Indul a bakterhàz
Zimmer Feri
Üveg tigris
Taxi
A tökös, a török, az őr, meg a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!