Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Eltud veszni valakiből a...

Eltud veszni valakiből a származás több generáción keresztül?

Figyelt kérdés
Tegyül fel roma vagyok, feleségül veszek egy magyart, lesz gyerekünk, ő is feleségül vesz vagy hozzámegy egy magyarhoz és így tovább.
2021. jan. 13. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A származas nem veszik el.

Olvastam, hogy nagyon sok ember DNS -ét vizsgálták és ha jól emlékszem 5 ős anyától származunk.

A külső változhat. Maga a származás ténye nem.

2021. jan. 13. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, nagyon keveset tudsz az öröklésről, kérdező...!

Létezhet olyan gén, ami 4-5 generáció után jön elő valamelyik utódban!

2021. jan. 13. 19:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jó biológiából
2021. jan. 13. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Biológiailag nem tud elveszni. Azonban a biológiai lánc megszakadhat, ha idegen megtermékenyítés vagy örökbefogadás esete forog fenn. Ez a dolog nem olyan ritka, mint sokan gondolnák. Ha vannak is esetleg papírok, azok elveszhetnek.
2021. jan. 13. 19:28
 5/6 A kérdező kommentje:

A szagán lehet érezni akin már nem látszik a roma vér?

(Nem rosszindulatból kérdezem)

2021. jan. 13. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolog, hogy mi mutathato ki egy DNS-tesztbol, megint mas, hogy mi utkozik ki.

Tipikus angol, fekete paroknal, hogy egyik gyerek hofeher boru, kek szemu, gondor voros, masik meg inkabb afrikainak latszik, pl. Es azonos apatol.

2021. jan. 13. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!