Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Nektek milyen érzés,...

Lányok! Nektek milyen érzés, amikor tetszetek valakinek? Milyen gondolatok, érzelmek bonyolítódnak le odabent?

Figyelt kérdés

Mesélhettek egy adott szituációt is, például utcán, boltban, egyedül, másokkal voltatok, a férfi / fiú mennyi idős volt, mondott-e valamit vagy csak bámult?

Mikor történt? Gyakran megesik az ilyen?

Mennyi idősek vagytok?

2021. febr. 24. 12:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
9: Hiaba sertodsz meg azon, hogy megakarnak dugni, mert ez a legalapvetobb millio eves nemioszton. Ha egyszer, ilyen tipikus gyerekszulesre, gyerekkihordasra alkalmas dogos alkatod van, es meg szulokepes koru vagy, akkor ha megveszel, ha a fejedre allsz, akkor is 20 ferfibol 19, azonnal azt fogja gondolni, "Hu de megdongetnem ezt a csajt." Ezt csak ugy tudnad megszuntetni, ha minden ferfit kiirtanal a foldon. Es ha nem mondjak, ha nem neznek, akkor is ezt gondoljak abba biztos lehetsz. Ilyen kegyetlen a vilag.
2021. febr. 24. 15:30
 12/14 Metionin ***** válasza:
Nekem kicsit ijesztő, nem szoktam hozzá hogy tetszem valakinek. De ha kedvesen, kulturáltan mondja, az jólesik és megköszönöm a bókot. Egyszer a villamoson közölte egy fickó hogy csodaszép lábfejem van (nyár volt, szandálban toltam), na az fura volt de amúgy örültem mert balettozok és hát a balettosok lábáról általában nem a csodaszép ami az embernek eszébe jut :D
2021. febr. 24. 15:45
 13/14 anonim ***** válasza:

11-es! Nem sértődök meg rajta, csak egyszerűen unom, és nagyon-nagyon zavar. Sokszor keveredtem már emiatt rendkívül kínos, és félreérthető helyzetbe. A férjem is rendkívül féltékeny emiatt. (bár az utóbbi 1-2 évben mintha beletörődne, vagy nem is tudom)

De köszi a hozzászólásod, rendkívül elgondolkodtató. És talán magyarázat a falási rohamaimra....

2021. febr. 24. 15:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Aki nem tetszik nekem, aki a tobbseg, annak a reszerol zavaro, kellemetlen inkabb. Vagy legalabbis kozombos, nincs ertelme, hiszen viszonzatlan.
2021. febr. 24. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!