Szerintetek melyik a legerősebb fájdalom, a listából melyik fájdalmat viselitek a legnehezebben ?
Sok no onkent vallal masodik harmadik szulest de egy ferfit se hallottam h azt kerje tokonrugjak meg egyszer.
Viccet felre teve valszeg ez a ketto a szules hosszabb de ha tokonrugnak az is szarabb mint a tobbi a listaban.
Ezek közül sokféle fájdalmat nem éltem még át, például a szülésit, a savmarást és hasonlóakat, így nehéz összehasonlítanom a fájdalmakat egymással.
Leírom azokat, amiket már átéltem, kezdve a legdurvábbal:
- Alhasi fájdalom (vélhetően vesekő okozta): hasogató, mozgást lehetetlenné tevő, hullámokban érkező vágó érzés, ami görcsbe rándítja az egész embert. Kifejezetten megizzadtam benne, és órákig másra sem tudtam koncentrálni, csak a fájdalomra.
- Gyulladt bölcsességfog: nagyon erős, lüktető fájdalom, ami ráadásul az egész arcra kiterjed. Önmagában is erős fájdalom, de fokozza mindezt, hogy nagyon hosszan tart és folyamatos, a szívveréssel együtemben lüktet. Egy idő után fájdalomcsillapításra sem reagál.
- Bokatörés: eleinte hasogató és nagyon kellemetlen, később inkább ijesztő, és ugye a mozgást erősen behatárolja, hiszen terhelésre élesedik igazán.
- Horzsolás okozta fájdalmak: banális felületi sérülések, de igen kellemetlenek tudnak lenni, főleg ha nagy felületen érik a bőrt.
- Térd beütése: ez az a típusú fájdalom, ami megríkatott nemegyszer. Akkor is bődületesen tud fájni percekig, ha végül semmilyen maradandó károsodást nem szenvedsz, mert érzékeny terület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!