Ha valakinek nem megy az ismerkedés, annak ellenére hogy szeretne ismerkedni, hogyan tudna ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Sok oka lehet, ami miatt valaki szándéka ellenére nem népszerű. Ha nem arról van szó, hogy pár embernek nem szimpatikus, hanem arról, hogy senkivel se találja a közös hangot mit tegyen? Könnyű azt mondani, hogy adja valaki önmagát ha akár önmagát adja, akár nem így se, úgy se népszerű. A probléma komplex, amit nem old meg egy próbáljon meg ismerkedni tanács.2021. febr. 24. 12:09
1/9 anonim válasza:
Szociális Fóbiám van de én próbálok ismerkedni,egyszerűen csak eldöntöttem fejben,hogy lelesz győzve ez a szarság,egyébként a vicces jófiú figurát nem csípte senki,meglátjuk hogy a "rosszfiút mennyien fogják"
2/9 anonim válasza:
Én angolul szeretnék tudni, ezért tanulnom és gyakorolnom kell. Pont ez a helyzet az ismerkedéssel is. Kifogások gyártásával, otthon ülve panaszkodással még senki sem ismert meg új embereket, max a pszichológust.
3/9 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok. Sajnos, akik így gondolkodnak mint mi, csak szenvednek önmaguktól. Idegen a világ, nem sok közöm van hozzá, vagy bármihez is.
Erre nincs gyógymód, Te ilyen vagy. Leplezni sincs miért. Panaszkodni sincs miért. Csöndben lenni is kín.
Megértelek...... Mást nem tudok mondani.
4/9 A kérdező kommentje:
Azért ennyire ne dramatizáld, sokmindenen lehet változtatni.
2021. febr. 24. 12:39
6/9 A kérdező kommentje:
Nem filozofálásba akarok kezdeni, feltettem egy elméleti kérdést, amire ha valaki tud gyakorlati választ leírhatná. A pesszimizmus, letargia, depresszió soha senkit nem vitt előre.
2021. febr. 24. 12:53
7/9 anonim válasza:
Realizmus akart lenni. A pesszimizmus számomra az öngyilkosság. Az optimizmus pedig a Szabó Péter féle cukormázba mártogatott álomvilág.
8/9 A kérdező kommentje:
Az ilyen önsegélyező előadásokban és könyvekben hívők... Nos többek között őket se értem.
2021. febr. 24. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!