Ezeken a tulajdonságokon hogyan tudok változtatni?
Bátor, rámenős, de undok, gőgös, szemét, gonosz ember akarsz lenni?
Igaz, nekik áll a világ. De barátjuk nekik sincs, csak érdekbarátaik.
Attól, hogy valaki nem félénk, még nem feltétlenül egy bunkó gazember.
Én sem vagyok egy kifejezetten bátor típus, de nekem pl. sokat segít, mikor úgy megyek emberek közé, hogy ismerkedni próbálok. Ha mosolyogsz és magabiztosan (de kedvesen!) szólalsz meg, a legtöbb ember azt feltételezi rólad, hogy közvetlen vagy és barátságos.
Én általában olyan emberekkel próbálok így barátkozni, akikkel van/lesz közös témánk, de még ha ez nem is jön össze, csak az a lényeg, hogy ne félj az emberektől. Lehet, hogy harapnak, de ha kedves vagy, és figyelsz arra amit mondanak, és nem erőlteted rájuk a társaságod mindenáron, akkor általában visszahúzzák az agyaraikat. És persze a nézeteiket is tiszteletben kell tartani, de ez talán nem lesz újdonság :D
Ha bátrabb akarsz lenni, legjobb gyakorlat ha keresel új embereket, és találkozol velük. És beszélgess minél többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!