Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nagyon kis mell tényleg...

A nagyon kis mell tényleg elvesz egy nő vonzerejéből.? Mert rengetegen panaszkodnak erre, de én pont az ellenkezőjét tapasztalom ?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy sok lány panaszkodik arra, hogy nem tudja elfogadni, ha nagyon kicsi a melle, és sok beszólást is kap érte. Nekem furcsa ez a jelenség, mert én sose kaptam meg pedig elég "lapos" vagyok. (Bár azt hiszem egyszer igen, de az a srác minden lányt kritizált valamiért) Érdekes mert az összes fiútól a bókokat meg az ismerkedés szándékot kapom, sose éreztem hogy akárki is emiatt kevésbé tekintene nőiesnek. Ezen kívül van egy fiatal tanárnőm is, akinek szó szerint semmi melle nincs, és még nem is hord merevítős melltartót se, mégis minden srác el van ájulva tőle xD ezek szerint mégse olyan fontos ez?

2021. febr. 20. 23:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor vesz el a vonzerőből, ha a lány nem tudja magát elfogadni, úgy ahogy van.
2021. febr. 21. 11:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Kár, hogy Kérdező válaszát nem lehet (fel)pontozni. :)

De hát látod, téged nem is ért miatta kritika, ill. akitől mégis, ott eleve a kritizáló kritikája nem is volt mérvadó. :)

Sok lány azért elégedetlen testével, mert a kozmopolita bulvár szabta keretekben akar élni, ott akar megfelelni. Te ne kövesd, ill. látom, nem is követed, légy erre büszke! Akit úgy látsz, hogy elégedetlen azzal, ami szép rajta, azzal - ha bizalmas baráti viszonyban vagytok - próbálj meg beszélni, persze ne leokító, hanem a legjobb szándékkal segítő módon. :)

Az, hogy egyes kismellű ismerőseidnek szerintük(!) beszólogatnak ffiak, szerintem azt jelzi, hogy ezek a lányok elégedetlenek testükkel, és 100 véleményből is pont az az 1 jut tovább a fülükön, ami megerősíti őket saját maguk iránti elégedetlenségükben.

Véleményem szerint a kozmopolita bulvár azért sulykol hamis ideálokat a fiatalokba, hogy így állandóan elégedetlenek legyenek önmagukkal (ha nem olyanok, mint a celebek, akkor azért, ha meg mégis sikerül olyanná válniuk, akkor meg az előálló egészségi gondok miatt), és tudvalevő, hogy az önmagával elégedetlen ember megvezethető, a globálidiotizmus építőinek legkönnyebben kapható kiszolgálójává tehető.

2021. febr. 21. 11:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok ugyan túl kicsi mellű, de extra alacsony az igen. Itt és élőben is hallottam már olyan panaszt hasonló adottságú lányoktól, hogy biztos a magasságuk miatt nem kellenek senkinek. Nem állítom persze, hogy MINDEN pasinak tetszenek a kicsi nők (mint ahogy a kismellűek, a magasak, a soványak, a szőkék stb-k sem, más ízlése van mindenkinek), de csak egyetlen tulajdonságra fogni a totális kudarcot elég nagy hiba. Bevallom, tinikoromban nekem is voltak ilyen gondolataim, de mikor ezeket elengedtem, szinte egyből több ember is érdeklődni kezdett. Tényleg nagyon sokat számít, hogy elfogadjuk magunkat. Ismerek egy kerekesszékes hölgyet, deréktól lefelé nem érez semmit (ott sem, nyilván így nehezebb a szexualitást is megélni), nos ha neki sikerült és boldog, akkor egy kis vagy mell, alacsony/magas termet, teltebb vagy sovány alkat, hajszín, bőrszín, nagy orr stb nem lehet akadály.
2021. febr. 23. 14:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Az nem veszít a vonzerőből, ez alkatfüggő is, szerintem sokaknak jól is áll , én a természetesség híve vagyok.
2021. márc. 2. 14:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A férfiakat nem zavarja annyira, mint a nőket, akik egymáshoz mérik magukat, ahelyett, hogy elfogadnák saját magukat olyannak, amilyenné a genetikájuk formálja őket.
2021. márc. 7. 22:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

10/Kérdező!

A nagymellű barátnőmnek sokkal többször szólogattak be, nagyon megalázónak érezte. Elege volt abból, hogy a férfiak a mellének beszélnek, nem a szemébe néznek.

2021. márc. 7. 22:45
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
#16, nem "a férfiak", hanem "egyes férfiak"! Különbség!
2021. márc. 8. 19:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
ha tudja "viselni" vagy hogy mondjam? és van kisugárzása akkor a melleméret teljesen mindegy.
2021. máj. 19. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!