Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki, a kis mell?

Ciki, a kis mell?

Figyelt kérdés
Lányok! szerintetek is ciki/gáz/kinevetni valo, ha 17 éves koromban 75A méretü melltartot hordok? Mondta nekem pár fiu, hogy csak akkor járna velem, ha nagy melleim lennének. Nagyon szarul esett -.-. Ismerek olyan 14-15 éveseket akik már 80C, 90c-s melltartokat hordanak, kiteszik a mellüket es dicsekednek velük. :/
2014. ápr. 13. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Mért lenne ciki? Senki sem tehet róla, hogy milyen mellei vannak(kivéve a plasztikát). Lehet, hogy te sokkal értékesebb lány vagy, mint egy 90c-s melltartót hordó ismerősöd. Azok a fiúk meg, akkik a kis melleid miatt nem járnak veled, csak a kinézeted miatt lettek volna veled, és úgyis hamar szakítottatok volna.
2014. ápr. 13. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Na, újabb egófényező kérdés, tessék, kielégítelek:

A kis mell nem ciki. A legtöbb fiú direkt a kis melleket szereti. Én személy szerint borzadok a nagy mellektől. Eddig minden barátnőmnek apró melle volt.

Tessék, ezt akartad, most jobb? Megjegyzem, akinek 14 évesen 90 a hátszélessége, az bújjon el, mert 100 kiló felett van... vagy csak te nem tudod miről beszélsz, csak vaktában tippelgeted a méretüket.

2014. ápr. 13. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ember alapjáraton a tartást nézi, csak ez nem tudatos mindig. A nagyobb mellű lányok olyan illúziót hoznak létre ami azt engedi sugallni, hogy szép egyenes a tartásuk, holott derékban éppen hogy megtörik az egyenes gerinc, és ettől még olyan pucsítós is lesz a forma ami még vonzóbbá teszi a nőt az állati ösztönök szintjén, meg ha még magassarkút is hord akkor kész. Na de az ember szintjén az egyenes tartás dukál, amihez éppen elegendő egy kisebb mell is a nő számára.
2014. ápr. 13. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek a nagy mellű lányok, különben is aki szeret azt nem fogja érdekelni a mell méreted.
2014. ápr. 13. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Én személyszerint a kismellekre bukok. A nagyokkal sincs baj, de nekem a kis mell az ideálom. Gondolom ezt akartad hallani.
2014. ápr. 13. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Esetleg mutatnál képet egy ekkoráról (nem feltétlen a tiéd, csak ami hasonlít rá), mert nekem (meg szerintem még pár pasinak) fogalmam sincs mekkora az a 75/A :/
2014. ápr. 14. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!