Kis mell vagy nagy?
Sok srácnak a nagy mell tetszik, de nem nekik kell elszenvedni a hátfájást vagy azt, hogy megbámulják őket.
Nekem nincs nagy mellem, viszont szép az alakja és feszes és én sem nagyobbíttatnám meg.
Férfiként mondom, hogy a méret tökre másodlagos. Van olyan nagy mell, ami tök jól néz ki, szép formás, minden ott van, ahol lennie kell és persze van olyan nagy mell is, ami tökre aránytalan, olyan mint egy félig megrakott zsák felemelve. A kicsi melleknél is ugyan ez a helyzet. Nagy melleknél ez a veszély sokkal jobban fent tud állni. Szóval ha választanom kellene, akkor kisebbet mondanék.
De összegezve egy nőt nem a melle alapján fogsz választani. Lehet akármilyen, az csak részlet kérdése marad. Ez a kérdés feleslegesen túl van ugrálva.
C-s kosaram van mellé elég vékony vagyok ebben szerencsém volt a génekkel mellben de a többi az mind sport és mozgás eredménye.
Hátam nem emiatt fáj ha fáj.
Popón meg mindig lehet dolgozni cicikót nem tudsz gyúrni magadnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!