Lehet hogy nem is az orvosság volt az oka ,de akkor meg is mi???
Figyelt kérdés
Régebben hosszú ideig kaptam injekciót nagyon ellene voltam eleinte,féltem hogy még rosszabb lesz és igen sajnos rosszabb lesz mert azóta mióta kaptam az injekciót elhoztam rossz két a közérzetet abbahagytam a sportot eleinte risoeridonnal kezelték azután a xeplion aztán jött a trevicta folyton azt vártam teljen le a három hónap legyek jobban de felszólaltak és nem kaptam,de még is nem jól érzem magam nem úgy érzem magam mint amikor nem kaptam miért van ez pedig nem kaptam lehet nem is az injekció csinálja ezeket az elviselhetetlen dolgokat????!!2021. febr. 19. 23:04
31/33 A kérdező kommentje:
Hát te Tisztázzuk!!! Nem kaptam injekciót most ergo addig voltam szarul amíg kaptam ,gondoltam magamban tuti az orvosság miatt van mikor fél adagot kaptam nem annyira éreztem viszont utoljára semmit sem kaptam akkor miért van EZ???? beképzelem vagytitokban feljöhetet az orvos a lakásomba és belémynomta csak anyám nem mondja el mivel kiírt gyogyszert az viszont nem veszem be lehet ilyen????
2021. febr. 21. 23:32
32/33 anonim válasza:
Kérdező, súlyos problémáid vannak ! Rajtad már csak a piócás ember segíthet...
33/33 A kérdező kommentje:
milyen piocás ember??
2021. febr. 21. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!