Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet hogy nem is az orvosság...

Lehet hogy nem is az orvosság volt az oka ,de akkor meg is mi???

Figyelt kérdés
Régebben hosszú ideig kaptam injekciót nagyon ellene voltam eleinte,féltem hogy még rosszabb lesz és igen sajnos rosszabb lesz mert azóta mióta kaptam az injekciót elhoztam rossz két a közérzetet abbahagytam a sportot eleinte risoeridonnal kezelték azután a xeplion aztán jött a trevicta folyton azt vártam teljen le a három hónap legyek jobban de felszólaltak és nem kaptam,de még is nem jól érzem magam nem úgy érzem magam mint amikor nem kaptam miért van ez pedig nem kaptam lehet nem is az injekció csinálja ezeket az elviselhetetlen dolgokat????!!
2021. febr. 19. 23:04
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Akkor elvonasi tuneteid vannak.Az fajdalommal jar.
2021. febr. 21. 20:29
 22/33 A kérdező kommentje:
milyen elvonás???
2021. febr. 21. 21:06
 23/33 anonim ***** válasza:
Nyomás van a fejedben, és kijársz a testedből, vagy mi?
2021. febr. 21. 21:32
 24/33 A kérdező kommentje:
Igen honan tudod???
2021. febr. 21. 21:37
 25/33 A kérdező kommentje:
de nem kaptam injekciót viszont mióta kaptam azota kezdtem ezeket érezni rosz k=ozérzetet stb és nem régen csak felet adtak és akkor nem igen voltak tünetek most viszont semmit sem kaptam még is rajtam van ez ?? mi lehet??
2021. febr. 21. 21:38
 26/33 anonim ***** válasza:

Próbáld állandóan kiegyensúlyozottan tartani magad, próbálj mindig kedvességet és szeretetet érezni magadban, és ezt sugározni mások felé.

Ha megjelenik benned egy rossz gondolat, dűh, harag, stb, egyensúlyozd ki elfogadással, megbocsájtással, szeretettel.

Sajnos ez olyasmi, ami benned játszódik, a gyógyszerek elnyomhatják, de neked kell finoman lassan megoldanod.

2021. febr. 21. 21:49
 27/33 A kérdező kommentje:
de nem érted hogy mióta kapom az inejciót ment tönkre az életem de most viszont nem kaptam mégis rajtam van ez miért???
2021. febr. 21. 21:52
 28/33 anonim ***** válasza:

Kérj másik gyógyszert.

A fejfájás rossz.

2021. febr. 21. 21:55
 29/33 A kérdező kommentje:
de hát nem kaptam az inejciot akkor mitől??? eggyáltalán mia szarra mentem el orvoshoz idiotához
2021. febr. 21. 21:56
 30/33 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDDD
2021. febr. 21. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!