Mi a véleményetek a pozitív gondolkodásról ? Engem a hideg ráz tőle....
Én egy nagy hülyeségnek tartom. Az ilyenek álomvilágban élnek egyszerűen.... Jajj kirúgtak a munkahelyemről, de így megkaptam a lehetőséget egy másikra.
Nincs lakásom, híd alá kerültem, de legalább azt csinálok, amit akarok, hallom a víz csobogását, nem vagyok egyedül, a patkányok a barátaim.
A férjem megvert engem, de szeret, a májamat nem szakította le, csak az ujjamat tépte le, hurrá.....
Áá, a Zuram nem iszik, csak alkohollal öblöget fogmosásnál. Ugyanmár, a kék foltjaim nem azért vannak, mert megvert, csak elestem a küszöbben.
Nem baj, hogy egy peták fillérem sincs, a boldogság úgyse pénzben mérhető, lelkileg boldog vagyok. Kit érdekel, hogy éhen döglök, én lélekben táplálkozok stb...
Nem baj az, hogy egy szánalmas, lúzer senki vagyok, az Univerzum, a Jóisten így szeret. Ha valaki megpofoz, tartsam neki a másik arcomat is, ha lerúgja a vesémet, mondjam neki, hogy verjen agyon engem, kopasszon meg stb....
Az ilyen egyszerű egyedek hogy lehetnek ennyire szemellenzősök, komolyan ???? Nem látják a fától az erdőt !!!
Ilyeneket, mint amiket te írtál példának, senki se mond.
F..ngod sincs az egészről, de okoskodsz. Inkább tájékozódj, és ne égesd magad a tudatlanságoddal.
Segítek, ezeket nézd meg: A Titok, Louise L. Hay - ő szerző.
Egyébként a magadfajták szokták a legjobban irigyelni a sikeres embereket.
3: " Egyébként a magadfajták szokták a legjobban irigyelni a sikeres embereket."
Engem nem érdekel, hogy más mennyire sikeres, sz@rok a többi ember életére, az én életem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!