Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akire még egyszer nem haragudt...

Akire még egyszer nem haragudtál, azt nem is szereted?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről?
2021. febr. 18. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Te mit szívtál?
2021. febr. 18. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs így..
2021. febr. 18. 18:39
 3/9 PetheD ***** válasza:
100%

Nem egészen értem a kérdést.

Igen, ez így igaz akkor, ha olyan személyekről beszélünk, akiket nem ismerek, és nem is tudok a létezésükről, mert nem haragudtam még rájuk, és nem is szeretem őket - éppen azért, mert nem ismerem őket. Gondolom, a kérdés nem erre az eshetőségre irányul.

Ha azokat nézzük, akiket ismerek, vagy csak találkoztam már velük, akkor számomra nem következik az, hogy ha még egyszer sem haragudtam rájuk, azt jelentené, hogy nem is szeretem őket. Sőt, ha nem haragszom valakire, könnyen lehet, hogy azért nem haragszom rá, mert közel áll hozzám, és jobban szeretem. De vannak olyanok is, hogy nem is haragszom rájuk, de különösképpen nem is kedvelem, szeretem őket, egyfajta semleges kategóriába tartoznak.

2021. febr. 18. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki felé vannak érzelmeik, azok az emberek nem semlegesek nekünk.

Tehát, ha azt nézzük, akkor akire megharagudunk, attól még szeretjük. :-)

2021. febr. 18. 18:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
* Szerethetjük, elnézést, pontosítottam.
2021. febr. 18. 18:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez baromság.
2021. febr. 18. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem van benne igazság. Ha valaki semleges, csak kb egy ember a tömegből, az nem érdekel mit mond. Meg tud bántani azzal amit mond, de megharagudni mem hiszem hogy tudnék, mert nem azzal foglalkozok hogy ki ő mi ő stb, max azzal amit mond.
2021. febr. 18. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz. És a harag erős érzelem, azt nem is érzek a szeretteim iránt. Dühöt szoktam ha úgy van, de az jön és megy.
2021. febr. 18. 20:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz.
2022. okt. 22. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!