Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket is zavar, idegesít,...

Titeket is zavar, idegesít, amikor buszon egy 2-es, vagy 4-es ülésen leül melléd valaki, egy tök idegen, random ember ?

Figyelt kérdés

Főleg akkor nem értem, amikor lenne más üres hely is, de pont mellém teszik le a s*ggüket. Általában nyugdíjasok szokták ezt csinálni. Ha nincs üres hely, akkor meg álljon, senki nem halt még bele. Nekem eszembe nem jutna buszon, villamoson idegen ember mellé leülni.

Számomra ez fura. Idegen ember, nem is ismer, ne üljön mellém, nem vagyunk olyan nexusban, hogy leüljön mellém. Leszálláskor meg kászálódjak ki rajta keresztül, külön kérvénnyel...

Barát, meg családtag az más, de szerintem egy idegen valaki mellé leülni elég tolakodó dolog..

2021. febr. 18. 09:34
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

18: Nincs jogsim... És csomó autós barom is van..

19: Szerintem ezt a történetet csak te találtad ki a fejedben, tuti nem volt ilyen, hogy a rendőr felszólította a gyereket, hogy adja át a helyet.. Ha kamuzni akarsz, máskor valami hihetőbbet találj ki.

2021. febr. 18. 10:10
 22/52 anonim ***** válasza:
63%

Nem kel hihetőbb, ennyi elég a fajtád ellen. Rendőr se kell, mindig úgy veszik el a táskát, mint az engedelmes kiskutya, aztán fészkelődnek és idegeskednek, mert ember ment a közelükbe. :D

Tudom, ritka, de ezért kapjátok azt a sok dilibogyót a fóbiáitokra, nem? Emeljétek az adagot és nem fog ennyire zavarni az emberi közelség.

2021. febr. 18. 10:20
 23/52 A kérdező kommentje:
22: Szerintem az ilyen emberek tolakodóak, te pedig eszméletlenül bunkó vagy...
2021. febr. 18. 10:23
 24/52 anonim ***** válasza:
57%
22 Ha téged az éltet, hogy idegenekhez dörgölőzöl, akkor egészségedre.
2021. febr. 18. 10:24
 25/52 anonim ***** válasza:
82%

Tilos egy embernek egynél több helyet foglalnia.

Tehát ha képtelen vagy emberek közelében létezni, mert olyan eszméletlenül bunkó vagy, hogy a fóbiád miatt másoknak teszel keresztbe, ne használd a BKV-t. Ha autód nincs, menj gyalog vagy biciklivel. Vagy normális ember módjára használd a tömegkzölekedést.

2021. febr. 18. 10:26
 26/52 anonim ***** válasza:
87%
Ha üres a busz és direkt mellém rakod le a pi.csádat, az se zavarjon ha az orrod alá fingok.:)
2021. febr. 18. 10:30
 27/52 anonim ***** válasza:
74%

Jó nagy gyökér vagy.

Azt megértem, ha úgy ül melléd hogy van máshol is hely és ez zavar. De mivel téged az is felháborít, hogy ha már nincs szabad kettes, és melléd ül le, emiatt vagy gyökér.

2021. febr. 18. 10:30
 28/52 A kérdező kommentje:
27: Ez van...
2021. febr. 18. 10:31
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt úgy kerülöm el amikor ritkán buszozok, hogy nem ülök le. Megállok középen, aztán mindenki leülhet felőlem. "Fiatal koromban" sokszor láttam, hogy a csöves húgyos meg szaros gatyával simán leül és senkit nem zavar, azóta inkább állok.
2021. febr. 18. 10:35
 30/52 anonim ***** válasza:
86%
Ja, ez van, tehát vagy elviseled, vagy állva utazol, vagy egyáltalán nem utazol.
2021. febr. 18. 10:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!