Miért jelent gondoz az ex barátomnak visszajelolni engem a facebookon mikor ismerjük egymást?
Mivel nem ismerünk téged, csak tippelni lehet:
- Talán nem látta a jelölést, mert normális életet él, nem a facen lóg egész nap
- Talán csak neked nem esett rosszul a szakítás, de lehet hogy benne ez rossz élményként maradt meg. Vagy kínos lenne neki a dolog, épp azért, mert családja van.
Amúgy meg minek jelölted be? Nem is értem.
"Jó érzéssel tölt el ha rá gondolok".
Aha, hát itt a baj. Felejtsd el, szakadj el tőle. Ha visszaigazolna talán csak rosszabb lenne. Törődj a férjeddel, gondolom őt meg jó érzéssel tölti el ha rád gondol. Azzal foglalkozz, akivel érdemes.
"Jó érzéssel tölt el ha rá gondolok"
Te mit tennél ha a férjed mesélné -miközben téged dönget-, hogy milyen jó érzéssel gondol a volt csajaira?!
Hehe :) én csak messenger miatt használom az accomat, kb havonta 1x megyek fel, megnézem a túrás csoportot, ki merre járt és mi legyen a következő célpont, amit én is megnézek.
Magamból indulok ki, de lehetséges, más sem használja sűrűn.
Ha velem beszélgetni akar valaki, az felhív telefonon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!