Közeli fiatal hozzátartozó halála után mikor "illik" ujra visszaállitani a közösségi oldalon a fekete profilt?
Figyelt kérdés
2021. febr. 13. 07:38
11/16 anonim válasza:
Nem hinném hogy erről van szó.Csak szimplán ott lakik ezen a szánalmas oldalon
12/16 anonim válasza:
Ha meghal valakid, a személyi igazolványodon is lecseréled feketére a képed?
13/16 anonim válasza:
Én kétszer átéltem ezt a szörnyűséget és nem raktam ki oda mert nem tartozik mindenkire hogy én mibe vagyok.A közeli ismerősök,barátok tudták hogy gyászolok de ennyi
14/16 anonim válasza:
Őszinte részvétem, Kérdező! :(
Akkor állítsd át, amikor úgy érzed, hogy már ideje van.
Egyébként az sem baj, ha át sem állítod, senkinek semmi köze ehhez.
Én rá sem néznék a Facebookra ilyen esetben.
Nem illetlenség senkivel szemben sem az, hogy hogy néz ki a Facebook-profilod.
Ez most nem fontos.
Kitartást!
15/16 anonim válasza:
A 6 hetes mise után?
Amúgy miért baj az, hogy valaki kimutatja a gyászát? Mikor nagymamám meghalt, másnap minden nagynénémnek fekete hátterű gyertya volt a profilképe. Nem annyiból állt nekük a gyász. (Egész este sírtak. Láttam...) A Facebook csak egy plusz dolog.
16/16 anonim válasza:
Ezert van gond ezekkel a nem szivbol jovo kulsosegekkel. Ahogy erzed. Temetes utan, de nincs etikett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!