Közeli fiatal hozzátartozó halála után mikor "illik" ujra visszaállitani a közösségi oldalon a fekete profilt?
Figyelt kérdés
2021. febr. 13. 07:38
3/16 anonim válasza:
7 év után ha letelt a gyász időszak.
4/16 anonim válasza:
Ez akkora baromság. Gyászolni otthon kell nem az interneten
5/16 anonim válasza:
Jesszus....Ember te mibe vagy!Már ne is haragudj de nem hiszem hogy gyász időszakban ez a lényeg vagy igen?🤦♂️🤦♂️
6/16 anonim válasza:
Én például át sem állítottam.
Mindenki másképp gyászol.
7/16 anonim válasza:
Egyáltalán minek kell átállítani? Miért fontos az neked, hogy lássák a közösségi oldalon, hogy te gyászolsz?
8/16 anonim válasza:
Nem értem....Ez a mai elkorcsosult világ nagyon kemény
9/16 anonim válasza:
Ismertem olyat, akinek pár órája halt meg az anyja, de fb-n màr át is állította feketére a profilképét. Biztosan az volt a legfontosabb...tényleg beteg világ.
10/16 anonim válasza:
Erre van angolul egy remek kifejezés: attention whore.
Akkor állítsd vissza, amikor már úgy érzed hogy elég figyelmet kaptál ahhoz hogy egy darabig eléldegélj a hozzátartozód halálán nyert rivaldafénnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!