Mindentudok23342 kérdése:
A buta emberek tuják hogy buták? Vagy azt érezi valaki, hogy elbutul?
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 12:19
1/9 anonim válasza:
Általában a buta emberek gondolják magukat a legokosabbnak.
2/9 anonim válasza:
Az elbutulást lehet érezni. Buta emberek közül volt már szerencsém olyanhoz, aki tudta magáról. De a legtöbb buta ember szerintem is okosnak tartja magát.
3/9 anonim válasza:
Nem, szerintem nagyon okos vagyok.
4/9 anonim válasza:
Én tudom magamról, hogy nem vagyok okos. Bizonyos dolgok tekintetében még buta is vagyok. De átlagban elmondható, hogy nem tudják magukról, mert annak felismeréséhez is kell ész. Az meg nincs. Szóval farkával harapott kígyó.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
#4 ez csak a végett van mert valaki azt állította hogy azáltal lesssssz okos. 😂😂
8/9 anonim válasza:
a világon az ész van a legigazságosabban elosztva!-mindenki azt hiszi, neki van belőle a legtöbb!-igaz?-tótpéter!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!