Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Faluhelyen miért ilyen buták...

Faluhelyen miért ilyen buták az emberek?

Figyelt kérdés

Oké hogy faluhely egy kis közösség (falun élek) de az itteni emberek 90%-a buta semmire való pletykás, rosszindulatú népség, - Akik még egy köszönést vagy tiszteletet sem érdemelnek meg.

Sokszor megfogalmazodott bennem, hogy miért ilyen buták faluhelyen az emberek?

Városba szívesen élnék, csak ott meg a koszos hajléktalanok meg a bűnelkövetések miatt nem jó. Nem beszélve a nagy tömegekre, vagy a nagy forgalomra.

Szívesen el éldegélnék egy tanyán pl: A tévébe megy ez a Farm Vip ahol több állat, kevés ember.

23F

2020. nov. 27. 20:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Miért buták? Mi az amit te tudsz, ők nem? Mit csináltak, amiért butának tartod őket?
2020. nov. 27. 20:42
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

Nem buták, csak máshoz értenek. Mások az értékrendjeik.

Igen vannak pletykás emberek, de ilyen emberek mindenhol vannak!

Viszont egy városban még a szomszédodat sem ismered...vidéken összetartanak az emberek, segítenek egymásnak,legalábbis egy jobb helyen.

Persze, ha valakiről kiderül v.mi "pletyka" az villám gyorsan terjed. sajnos...igaz a mondás, hogy csinálhatsz 100 nemes dolgot életedben, ha csak 1 rosszat csinálsz arra fognak emlékezni..arról fognak megjegyezni:(

2020. nov. 27. 20:44
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Volt már tucatnyi ugyanerről szóló kérdés. Ugyanilyen ostoba általánosításokkal...😂😂😂
2020. nov. 27. 20:49
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem te inkább ásd el magad
2020. nov. 27. 20:50
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
Az ilyen kérdéseket tutira amolyan tipikus városlakók írják ki.
2020. nov. 27. 21:03
 6/15 anonim ***** válasza:
42%
Te meg városi fsz, egy izzót nemtudsz kicserélni
2020. nov. 27. 21:30
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
Nálam jobban senki nem utálja a falusi életmódot, de úgy nevezni butának embereket, hogy a saját anyanyelveden nem tudsz helyesen ragozni meg egyeztetni, elég véleményes dolog ám.
2020. nov. 28. 00:21
 8/15 anonim ***** válasza:
35%

Én is faluhelyen vagyok, értem a kérdezőt mire gondol, hát tényleg nem egy géniusz népség.

Aki meg magára veszi, nyilván a kategóriából való.

Én is magamra vehetném, de kb közöm nincs egyikhez se, pláne, hogy 30 évig Bp-n éltem.

Szocializálatlanok ráadásul, etikailag a béka feneke alatt -1000 méterre, simán neked szögeznek olyan kérdéseket köszönés nélkül, amihez még a legjobb barátomnak is semmi köze.

Faragatlan bunkó a többség mind, nincs egészséges példa előttük.

TV-t meg azért nem néznek, mert túl bonyolult nekik, talán nem is értik.

2020. nov. 28. 04:05
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
Városon se jobb a helyzet. Falun se, nem védem őket, csak mondom, hogy a város se különb.
2020. dec. 1. 12:57
 10/15 anonim ***** válasza:

Az én gondolatmenetem az, hogy az egyszerűbb emberek nem kapnak olyan állást amivel tudnának egy nagyobb településen élni és úgymond kikényszerülnek falura, ott meg a kis létszám miatt tűnik úgy, hogy mindenki “buta”.

Mellesleg meg nem buta a legtöbbje. Igen lehet, hogy nem érti a tv-t, számítógépet még talán látni se látott néhányuk, de ha a kertről kérdezzük őket mindent tudnak, hiszen nekik ez volt az életük. Nagymamámat egy kis tipikus öreg mobilra nem tudtuk rászokatni hogy elérjük amikor szomszédol, mert hát az már “nem neki való fiam”. De 82 évesen egyedül rendbentart egy 2800nm-es telket, tyúkot-disznót tart, tengeri van neki, krumpli zöldség. Mindegyiket tudja hogyan kell gondozni. Nem mondom hogy én akkora lángész vagyok, de 20 évesen azért beleszülettem a technikába, kertes házban nőttem fel a növényekkel még el is vagyok mert voltak, de jószágot nem tudnék tartani mert nincs meg hozzá a tudásom.

2020. dec. 27. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!