Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennétek, ha mindenkin...

Mit tennétek, ha mindenkin azt látnád, hogy senkit nem érdekeltek?

Figyelt kérdés

Teljesen kivagyok készülve, mert a munkahelyen semmibe vesznek. Ennél jobban nem is tudnàk éreztetni, hogy nincs rám szükség. A főnök mindenki máshoz naponta bemegy, ellenőrzi van-e munka, beszélgetnek. Hozzám hetente egyszer ha bejön, úgy kell nekem futkorászni utána ha nincs munkám. Mindenki másnak már elsején volt jelenlétie, nekem két hétre rá hozta csak. Úgy hogy szóltam többször is, hogy nincs. Oké, látom én ha valaki nem szeret és nincs rám szükség, keresek is mást. Na de. Tegnap kértem beutalót az orvostól, azt mondta munka után át tudom venni a portán. El is mentem, erre a portás mondja itt nincs ilyen beutaló. Én olyan ideges lettem... nem elég hogy a munkahelyemen megaláznak nap mint nap, hogy éreztetik mennyire nincs rám szükség, még az orvos is lesz_rt, és b_szott megírni a beutalómat. Bajom van, azért kellett beutaló, ennyire nem érdeklek senkit, hogy még az orvosok se foglalkoznak velem??? Ti hogy viselnétek ezt? Már az öngyilkosságon gondolkozom, semmi értelme így élni hogy senkit nem érdeklek... to hogy tudnátok ezt feldolgozni?

L/24

2021. febr. 12. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Mit feldolgozni? Jezusom, ne reagald mar tul ennyire ezt a dolgot. Ezert ongyilkosnak lenni...
2021. febr. 12. 11:53
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
Azert van mindez, mert nem vagy erdekes, csak egy atlagos szemelyiseg.
2021. febr. 12. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Orvos is elfelejthet dolgokat, lehet lepasszolta az asszisztensének. Nem ő vesz semmibe, ha munka helyen nincs munkád és neked kell kérni, akkor örülj, hogy nem rugnak ki, vagy valami protekciós kiscsaj vagy? :D
2021. febr. 12. 11:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Nálunk mindig úgy volt, hogy akinek elfogyott a munkája az szólt a főnöknek. Így tájékoztattak, mikor idekerültem. Nem szóltak, hogy ez megváltozott volna.
2021. febr. 12. 12:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is, csak nekem meg társulnak mellé magánéleti problémák is. Voltam én is nagyon mely ponton, ahol azt éreztem semmi sem motivál már, és nem láttam azt, hogy lesz ez még jobb is. Még mindig nem lábaltam ki belőle, de arra gondolok, h milyen támogató családom van és viszonozni szeretném, és muszáj türelmesebbnek lenni, sztem nincs olyan hullámvasút ami csak lefelé menne :) kitartást Neked is, és próbálj arra fókuszálni amid van
2021. febr. 12. 12:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem támogató családom sincs.
2021. febr. 12. 12:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Majd mi támogatunk😉

Én ezt nem venném személyes sértésnek. Egyébként te írtad hogy mindenki szól a főnöknek, nem csak te. Az meg az ő dolga szerintem hogy melyik munkatársaddal haverok. Az orvos meg simán elfelejtette. Ne gondold azt hogy mindenki ellened van.

2021. febr. 12. 13:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem az a bajok hogy szólni kell a főnöknek, hanem hogy másokhoz minden nap bemegy, megnézi őket minden rendben van-e, hozzám meg soha nem jön be, csak ha nagyon muszáj.
2021. febr. 12. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
A munkára figyelj, ne pedig a főnökre. Hát nem lehetsz túl jó munkaerő ilyen problémákkal.
2021. febr. 12. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!