Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki szenved hasonló dologba...

Valaki szenved hasonló dologban, sikerült bárkinek is leküzdenie ezt?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy a munka nekem olyan, mint egy munkatábor ahol nem lehet megállni és mintha rá lennék kényszerítve és a munkahelyen ezt szenvedésként élem meg, belül szenvedek.

Ezt jobban nem tudom leírni milyen érzés, csak azt, hogy belül szenvedek és a munka közben sírógörcs jön rám.

Valakinek volt ilyen problémája és ha igen, akkor hogyan küzdötte le? Fontos lenne nekem, mert az életemet belül felforgatja és e belső szenvedés gátolja az életem.

Bárki akinek van hasonló problémája kérem írjon, hogy leküzdhessen 100%-ig!!!

2021. febr. 11. 09:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is a pszichológust mondanám, mert lehetetlen a kérdésedre válaszolni.

És minden bántó szándék nélkül, összefoglalva és csak tárgyilagosan:

Tanulni nem tanultál, dolgozni nem szeretsz/nem tudsz, emberek között pánikrohamod van, akkor mi mást lehetne neked mondani?

Legalább jól nézel ki?

Mert akkor talán valakinek a nyakába varrhatod magad aki eltart.

Más esetben marad a pszichológus, utána nekiállsz tanulni és csinálsz valamit, amihez kedved van, lehetőleg vállalkozásként.

2021. febr. 11. 10:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Én akarok dolgozni, de úgy, hogy ezt le tudjam küzdeni.
2021. febr. 11. 10:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Gyárban dolgoztam, szakmunkásként. Állítólag jó voltam, ezért a főnök minden melót rámtolt, igen, a más munkáját is, úgy, hogy az állt mellettem és röhögött. Ez ment pár évig, depressziós lettem, alvás zavaraim lettek. Én váltottam, már rég. Munka mellett tanultam, most irodában ülök, teljes nyugalomban.

Neked is ezt tanácsolom. Nem könnyű, de aki nem ezüstkanállal a szájában születik, annak nem sok más esélye van.

2021. febr. 11. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!