Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki szenved hasonló dologba...

Valaki szenved hasonló dologban, sikerült bárkinek is leküzdenie ezt?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy a munka nekem olyan, mint egy munkatábor ahol nem lehet megállni és mintha rá lennék kényszerítve és a munkahelyen ezt szenvedésként élem meg, belül szenvedek.

Ezt jobban nem tudom leírni milyen érzés, csak azt, hogy belül szenvedek és a munka közben sírógörcs jön rám.

Valakinek volt ilyen problémája és ha igen, akkor hogyan küzdötte le? Fontos lenne nekem, mert az életemet belül felforgatja és e belső szenvedés gátolja az életem.

Bárki akinek van hasonló problémája kérem írjon, hogy leküzdhessen 100%-ig!!!

2021. febr. 11. 09:29
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Kérem csak azok írjanak, akik leküzdötték már ezt és semmilyen bajuk nincs (nem szenvednek belül, tudják csinálni a munkájukat, nincsen belső sírórohamjuk a szenvedéstől, mégha gyerekesen hangzik is)!
2021. febr. 11. 09:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Milyen munkakörben dolgozol?
2021. febr. 11. 09:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Jelen, nem a hibát keresem, próbálom lehetőségeimhez mérten a legjobban csinálni. Télen, mikor nagyon hideg van akkor inkább a fizikai fájdalmat (fázok) próbálom átvészelni, mivel 6 órán át kint vagyok. Régen a sírás kerülgetett. Ma már ha rosszul érzem magam, átgondolom hogy miért csinálom, mi lesz az eredménye, tudom hogy a terveimhez kell a pénz és órabérben nézve viszonylag jól fizető munka. Régen mindig megállás nélkül csináltam, és alig vártam a végét. Ma már beiktatok egy kis pihenőt, amikor a kedvenc helyemen lassa megeszek egy almát és nézelődök.
2021. febr. 11. 09:44
 4/13 anonim ***** válasza:

volt ilyenem :) váltottam szakmát, amit szeretek csinálni.

biztos meg lehet oldani valahogy ezt azonos munkahelyen is, én nem láttam reálisnak azt, hogyha pl egy másik boltba megyek, ott más lesz.. mindig ugyanaz :D

2021. febr. 11. 09:44
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, sajnos nem fog meg amit csinálok, utolsó segédmunkás vagyok kőművesiparban, de az előző munkahely is ilyen volt az pedig kereskedelem (árufeltöltés). Sok ember között viszont pánik jön rám, tehát még egy dolog amivel küzdök folya-ma-tosan.

Kérem továbbra is, csak az írjon, aki tud segíteni, ledegradálást melőzük kérem.

2021. febr. 11. 09:53
 6/13 A kérdező kommentje:
Sajnos bárkinek akinek mondom, rám sem figyel, nem érzi át ezt és csak nyavajgásnak veszi és látom rajta, hogy nem érti...és nemtudom mitévő legyek.
2021. febr. 11. 09:59
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem pszichológus többet tudna ezen segíteni.

Mi az amit szívesen csinálnál? Ha azt megtalálnád akkor megszűnne az érzés. A pszichológust pedig az emberek közt rád törő pánik miatt javasoltam.

Tudom hogy nehéz, mert én is ilyen vagyok mint te.

2021. febr. 11. 10:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Rengetegen vannak így, és elég feszültek is emiatt. Lehet rajtad is csattan az ostor, felettesek felől nem érkezik inger?
2021. febr. 11. 10:10
 9/13 A kérdező kommentje:
Lehetséges igen, de attól félek, hogy abban a 45 percben nem oldódna meg ez, de meg fogom próbálni ha nincs más kiút ebből.
2021. febr. 11. 10:10
 10/13 A kérdező kommentje:
Csak azt kapom felettesemtől, hogy miért nem úgy csinálom a munkát ahogy ő elgondolja, de nem magyarázza el mit akar, csak nevet. Mindig ez a szöveg, hogy "B*ssza meg, hát miért úgy csinálod b*szki" stb.
2021. febr. 11. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!