Hogyan győzzem le a félelmemet?
Figyelt kérdés
Egy Youtube videótól fosok, de nagyon. Az a címe, hogy Little baby's ice-cream. Körülbelül egy 2 ével ezelőtt jött velem szembe ez a szar. Nagyon beszartam, alig tudtam aludni. Azóta nagyjából elfelejtettem, de most kb. 20 perce megint szembe jött egy másik videó indexképén. Hát basszus, a vér belém fagyott. Még most is kicsit sokkos állapotban vagyok. Mosolyogni nem tudom csak ledermedve fekszem az ágyamon és írom ezt a kérdést. Lehet, hogy ez másnak vicces, de nekem ez elsőre egy trauma volt konkrétan, és most sem jobb, sőt talán még rosszabb.2021. febr. 9. 17:07
1/4 anonim válasza:
:):)Ha gyenge vagy minek nézel ilyesmit.En még a TV.-ben sem nézem meg, ha bármilyen olyan dolgokról van szó,amelyek sokkolnak.
2/4 anonim válasza:
Minden nap 2 doboz sör meg 30 fekvőtámasz. Ha mégegyszer találkozol vele simán leütöd.
3/4 anonim válasza:
Ilyen dologtól hogy lehet félni? Hány éves vagy?
4/4 A kérdező kommentje:
#1 Nem magamtól néztem, hanem szembejött.
2021. febr. 9. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!