Testvérem depressziós, hogyan segítsek neki?
Figyelt kérdés
Testvérem 18 éves, most fog érettségizni és a depressziója miatt abszolút nem foglalkozik az iskolával. Sajnos nagyon rossz tanuló, így kétes az érettségi is. Jár pszichológushoz már évek óta, de nem segít neki. Én egyetemista vagyok, nagyon szeretek tanulni és próbálom motiválni, mindig mondom neki, hogy üljünk le, segítek neki a felkészülésben, de semmivel sem tudom motiválni. Nem mozdul ki otthonról, még egy rövid sétára sem, az udvarunkra sem megy ki a szobájából. Nagyon sajnálom, hogy ennyire maga alatt van és nagyon szeretném támogatni, segíteni, de pontosan nem tudom, hogy mi lehet az oka a depressziójának, hiszen sosem beszél róla. Hogyan tudnék segíteni rajta?2021. febr. 8. 15:28
11/11 anonim válasza:
Mit szeret csinálni pl:gépezni akkor próbáld arra rávezetni hogy a gépezés miatt nem tud semmit esetleg leég a szerelme előtt(persze hogy ha van)És még ilyenek.Sok Sikert😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!