Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Engem minősít ha azért akarok...

Engem minősít ha azért akarok küzdősportot tanulni, hogy mások ellen használjam majd a tanultakat?

Figyelt kérdés

Mindenki volt gyerek, mentek a lökdösődések rugdosások, de azok mondhatni csínytevésnek minősültek.

28 elmúltam, cigányok között nőttem fel 16 éves koromig, nem igazán sírom vissza azokat az éveket mert nem váltak hasznomra, barátok sem kerültek ki közülük, ismerősök nem bántottak, de idegenekkel már volt probléma és mindig elfutottam, az oka meg volt, nincs technika a kezeimben lábaimban, előbb csaptak volna arcon mert nem tudok védekezni, és először ütni majd kifektetni a másikat.

Nem szégyen szerintem hogy ezért valaki direkt pénzért tanuljon önvédelmet, amivel késes támadást is háríthatnék idővel.

2021. febr. 6. 22:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
De a TEK nem megy ki 1 utcai verekedés miatt...
2021. febr. 6. 23:15
 12/15 anonim ***** válasza:

#9:

Az a szerencsétlen rendőr még csak huszonéves, valszeg zérus ilyen tapasztalattal, és biztosan nem kapott olyan közelharci kiképzést, ahol megtanították volna neki, hogyan hárítson el pusztakézzel bicskást. Régen még a határőröket is megtanították fél kézzel embert ölni.

2021. febr. 6. 23:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy gázspay-vel többet érsz sokszor, nem azt mondom hogy ne sportolj, csak ez olyan hogy a filmekben jól mutat, de ha a valóságban vágnak beléd etg kést, akor sokra nem mész a harci tudással.
2021. febr. 7. 00:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
13 Mellesleg filmekben egy ütés úgy megy,hogy meg van vágva,vagy kamera trükkökkel. Pl ha mögüle nézzük,és látjuk,hogy mozdul a keze az embernek,a másiknak,akinek a tarkóját bámuljuk,annak csak hátra kell vinnie a fejét picit. Ez nem ilyen kiszámítható való életben.
2021. febr. 7. 00:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Koltozz el egy draga keruletbe Budapesten. Ott nincsenek meg keregetok se,annyira rosszindulatuak es szrragoak az ottlakok.( Pl egesz Buda,5 ker)
2021. febr. 7. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!