Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legbogarasabb...

Mi volt a legbogarasabb szokás, rigolya, amit valaha tapasztaltál mástól, vagy esetleg neked van?

Figyelt kérdés
Nekem egy osztálytársam annyira undorodott a hústól, hogy azért nem volt hajlandó megenni a rántott sajtot, mert az hozzáért a húshoz.
2021. febr. 6. 18:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%
OCD-s voltam szóval lenne mit sorolni.
2021. febr. 6. 19:45
 12/25 anonim ***** válasza:
55%

Nekem haverom nem eszik húst.Azzal a fakanállal kevertem bele a kajájába,amivel az én húsos ízesítésű gagyi zacskós levesemet kevertem,és ki volt akadva.

Van,hogy könyveket visszafelé kezdek el olvasni,mármint nem a betűket,hanem a fejezeteket.Máig nem tudom miért.

Rokonom nem eszik semmilyen tejterméket,merthogy az fehér.

2021. febr. 6. 22:26
 13/25 anonim ***** válasza:
80%
Irtózom a konténerszállító kamionoktól és a ruhagomboktól.
2021. febr. 7. 00:01
 14/25 anonim ***** válasza:
85%
Hol is kezdjem. Húshoz csak gumikesztyüben érek, ha szeletelni kell, visító gyerekek és terhes nök gyülölete, a járda babakocsival történõ blokkokása, csámcsogás, túl lassú nyugdíjasok,stb. Ha a sajt rosszul van visszacsomagolva és kiszárad a frigóban az fuuuu. Nem eszem meg a húst másnap, mert vasíze van. A fürdõszobában van 1 rongyom a csapok polírozására minden használat után. Hiperszaglásom van, sok szag zavar, pl.: fõtt káposzta, kelkáposzta, paradicsom, elmosogatott, de nem elpolírozott üvegpohár szaga, hideg használt olaj szaga, amiben hús sült, bögrébe száradt tej, lépcsõházszag. Hosszú a lista. 29/f
2021. febr. 7. 00:19
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Most tulajdonképpen a lepontozásoknak mi értelme van?
2021. febr. 7. 01:07
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom sok terhes õsanya jár ide? Na azok szagát se szeretem.
2021. febr. 7. 01:13
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudnék őrülni, ha valaki a könyvespolcomhoz ér, vagy a sminkjeim között kutakodik... a személyes tárgyak babrálása konkrétan dührohamot vált ki.
2021. febr. 7. 01:47
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Konnektorba nem bírom berakni meg kiszedni a vakdugót. (Normállal működik mert nem kell benyúlni a konnektorba, de vakdugónál benne lenne a kezem, és nem bírom megcsinalni)

Olyan kaját ami régebben készült mint mondjuk előző nap, nem eszek meg, plusz, ha valami meg van bontva a hűtőben, mindig szagolgatom, hogy jó-e, mielőtt megeszem. Van, hogy mast kérek meg, hogy tesztelje, kóstolja meg. Mindez azért, mert kiskoromban egyszer szalmonellás voltam.

2021. febr. 7. 10:32
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát van néhány..

Gyerekkorom óta,megvan az, hogy lefekvés előtt mindent becsukok, szekrény, fiók ajtó nem maradhat nyitva nehogy kijöjjön belőle valami :D

A plüssöket befelé fordítom fejjel, hogy ne nézzenek, miközben alszom, vagy inkább átviszem őket a másik szobába (most 45 éves vagyok amúgy és még mindig ezt csinálom).

Utálok nagy járművek melett elhaladni (vonat, busz).

Nem bírok bizonyos mély, búgó hangokat, mert beparázok és depressziós leszek tőle . Nem olyan zúgásra gondolok, mint pl a porszivóé, hanem egész mély, csendesebb búgás. Pl ami bizonyos épületek cső vezetékeiben hallható.

Nem szeretek vendégségben enni, vagy mástól kapott ételt megenni. Nem igazán tudom, miért. Más szagok, más ízvilág, egyszerűen nem birom (van azért 1-2 kivétel, de ritka).

Talán ennyi.

2021. febr. 7. 11:02
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Amit mástól tapasztaltam:

- fémfóbia olyan jelleggel, hogy utált bármiféle fémhez hozzáérni... műanyag evőeszközei voltak, minden kulcsának a tetejét bevonatta gumival, saját magának sosem vágta a körmeit...

Sajátom:

- vmiért étteremben sosincs ezzel bajom, de ha kevésbé formális helyen eszem, akkor zavar, ha a köret nem a bal oldalán van a tányéromnak, és a hús / rántott zöldség / rántott sajt nem a jobb oldalán, ha olyan az étel

- szeretem írás, gépelés közben konkrétan kimondani azt, amit írok (emiatt már többen szóltak, hogy idegesítő)

- sokféle maradékot szívesebben eszem hidegen, mint melegen, mert úgy érzem, akkor az állaga is jobb, mint visszamelegítve és az íze is erősebb

- ha nem magyarázzák el nekem, hogy működik, nem szívesen nyúlok más háztartásban levő elektronikai, háztartási eszközökhöz, mert félek, hogy nem tudok valamit / elrontom

2021. márc. 19. 13:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!