Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire vagy feddhetetlen?...

Mennyire vagy feddhetetlen? Téged meg lehet vásárolni?

Figyelt kérdés

Van itt olyan aki ki tudja magáról jelenteni hogy nincs az a helyzet amiben a morális értékrendjét háttérbe szorítva képes lenne valamiért kenőpénzt elfogadni? Én részemről a világ összes pénzéért sem. Nyilván nem csak pénzre kell gondolni hanem bármilyen előnyre.

Léteznek igazi Serpico-k a való életben?

2021. febr. 5. 22:16
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
72%
Nem hihetetlen, ez a te dolgod. Legalább majd mi kapjuk meg azt az összeget, amit te elutasítottál. Win-win
2021. febr. 5. 22:58
 22/51 anonim ***** válasza:
73%

Akik azt mondják hogy mindennek megvan az ára, csak kíváncsiságból írják már le és osszák már meg hogy például mennyiért árulnák el, szúrnák hátba a legjobb barátjukat?

Úgyis anonim módon történik a válaszadás így nem tudja meg senki hogy mit válaszolt, csak érdekelne az összeg.

2021. febr. 5. 23:00
 23/51 anonim ***** válasza:

Azért hiteltelen, mert biztos, hogy nem ajánlottak még olyat, ami megüti a szintet. Mert nem mozogsz olyan körökben, mert aki olyan helyeken mozog, az nem itt kérdezget meg kommentel. Én sem fogadtam még el sosem ilyen dolgokat, de nem azért, mert a fehér lovagot játszom, csak szimplán nem mozgok olyan körökben. De ettől függetlenül nem adom elő, hogy mekkora ember vagyok, mert biztos, hogy van olyan dolog, amiért megtudnának venni. És nem, nem biztos, hogy pénz az.

2021. febr. 5. 23:00
 24/51 anonim ***** válasza:

22

Mit jelent az esetedben az elárulás?

2021. febr. 5. 23:02
 25/51 anonim ***** válasza:

Ölni biztosan nem ölnék semmi pénzért, de még csak komolyabban nem is bántanék semmit, nem vágnám le semmijét, nem verném szét stb.

Nekem ezek a dolgok SEMMI PÉNZÉRT nem férnek bele.

Na most ilyen trükközgetünk/hallgassunk el valamit okés ;)

26/51 A kérdező kommentje:
Hát kapjátok meg, nekem ez nem fáj.
 27/51 anonim ***** válasza:
A kérdés hogy miért? Mert van amiért minden gond nélkül van amit semmiért.
 28/51 anonim ***** válasza:
*senkit
2021. febr. 5. 23:03
 29/51 A kérdező kommentje:

"Azért hiteltelen, mert biztos, hogy nem ajánlottak még olyat, ami megüti a szintet. Mert nem mozogsz olyan körökben, mert aki olyan helyeken mozog, az nem itt kérdezget meg kommentel. Én sem fogadtam még el sosem ilyen dolgokat, de nem azért, mert a fehér lovagot játszom, csak szimplán nem mozgok olyan körökben. De ettől függetlenül nem adom elő, hogy mekkora ember vagyok, mert biztos, hogy van olyan dolog, amiért megtudnának venni. És nem, nem biztos, hogy pénz az."

Szerintem ez nem úgy működik hogy van az agyamban egy kapcsoló ami 1 milliónál, 10 vagy 100 vagy 1000 milliónál jelez be hogy "hoppá ennek már nem lehet ellenállni" és ezért cserébe akkor megteszem amit előtte nem lettem volna képes. Ez döntés kérdése. Tényleg azért nem lehet ezt elhinni hogy van ilyen ember mert a gyakorikerdeseken kommentelt? :D Ez a fő érv?

Biztos kamuzom, mert csak ezen a csicska oldalon tettem fel a kérdést.

2021. febr. 5. 23:07
 30/51 anonim ***** válasza:

De látom, az értő olvasás még mindig nem megy. HOL, írtam, hogy a pénz. Azt írtam, hogy van olyan dolog. Biztos, hogy lenne. Egy szóval nem írtam, hogy pénz lesz az. Tanuljatok már meg olvasni hamár ennyire magas lóról kommenteltek.

2021. febr. 5. 23:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!